Kepti ešeriukai su svogūnų laiškais ir paprika Pereiti į pagrindinį turinį

Kepti ešeriukai su svogūnų laiškais ir paprika

2014-07-31 16:00 kauno.diena.lt inf.

Renkatės, ką pasigaminti vakarienei? Kepti ešeriai puikus pasirinkimas, neatimantis daug laiko, tačiau labai gardus!

Kepti ešeriukai su svogūnų laiškais ir paprika
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškais ir paprika / Shutterstock nuotr.

Renkatės, ką pasigaminti vakarienei? Kepti ešeriai puikus pasirinkimas, neatimantis daug laiko, tačiau labai gardus!

Reikės (3 porcijoms)

6 standartinio dydžio ežero ar marių ešeriukų,svogūnų laiškų,

aliejaus,

druskos,

5 valgomųjų šaukštų miltų,

2 šaukštų grietinės,

1 paprikos,

prieskonių.

Paruošimo būdas

Ešerius nuskusti, išimti vidurius. Apibarstyti druska, pipirais, mėgstamais prieskoniais ir apvolioti miltuose. Dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti, kol gražiai apskrus.

Kubeliais supjaustyti papriką ir susmulkinti svogūnų laiškus. Viską suberti į keptuvę ir kepti, kol daržovės suminkštės, įdėti grietinės ir dar kelias minutes troškinti. Šį troškinį užpilti ant iškeptų ešerių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų