Kepta menkės filė su porais (receptas) Pereiti į pagrindinį turinį

Kepta menkės filė su porais (receptas)

2013-08-07 15:00 kauno.diena.lt inf.

Portalo skaitytojas jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti menkės su porais.

Reikės:

500 g menkės filė;

1 didelio poro;

4 šaukštų majonezo;

1 kario šaukštelio;

Druskos, pipirų;

Citrinos;

Gaminimas:

1. Atšildome (jei buvo šaldyta) ir nusausiname menkę. Supjaustome žuvį ir dedame į kepimo indą;

2. Majonezą sumaišome su kariu ir tepame šaukšteliu ant žuvies viršaus;

3. Smulkiai supjaustome porus ir beriame ant žuvies, kad prie majonezo priliptų;

4.Išspaudžiame ant žuvies ciitrinos sulčių. Beriame druskos ir pipirų;

5. Kepimo indą uždengiame folija ir 20 min dedame kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę;

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų