Grybai su riešutais ir rozmarinu Pereiti į pagrindinį turinį

Grybai su riešutais ir rozmarinu

2014-12-23 16:30 kauno.diena.lt inf.
Grybai su riešutais ir rozmarinu
Grybai su riešutais ir rozmarinu / Shutterstock nuotr.

Ar įsivaizduojate Kūčių stalą be grybų?

Šiam patiekalui reikės:

pievagrybių (400 g.),

saujelės džiovintų baravykų,

svogūno ir 2 skiltelių česnako,

maltų graikinių riešutų (2 valg. šaukštai),

sviesto, rozmarinų (1 arbat. šaukštelis) ir šviežių petražolių.

Gerai nuplautus pievagrybius nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Džiovintus baravykus užpilkite verdančio vandens ir mirkykite, kol jie suminkštės. Tuomet nusausinkite. Sukapokite svogūną bei česnakus ir juos pakepinkite svieste. Šiems apskrudus, sumeskite pievagrybius, baravykus ir patroškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis. Toliau gardinkite pagal skonį druska, maltais juodaisiais pipirais, įmaišykite rozmarinus ir maltus riešutus. Tiekite gausiai apibarstę kapotomis petražolėmis

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų