4 asmenims reikės:
	500 g avienos;
	0,5 litro sultinio;
	2 paprikų;
	2 pomidorų;
	1 svogūno;
	1 ridiko;
	0,25 kininio kopūsto;
	1 česnako galvutės;
	augalinio aliejaus;
	2 v. š. kapotų krapų ir petražolių;
	300 g šviežių spagečių;
	mėgstamo acto.
Ladžanui (aštriai pastai) reikės:
2 v. š. aliejaus;
	4 skiltelių česnako;
	1 a. š. maltos Kajeno paprikos;
	1 a. š. maltos saldžiosios paprikos;
	druskos.
Mėsą supjaustykite kubeliais. Puode įkaitinkite 3 v. š. aliejaus, dėkite ir apkepinkite mėsą apie 7 minutes. Užvirkite sultinį. Susmulkinkite svogūną, paprikas, ridiką, apkepinkite keptuvėje su aliejumi, dėkite smulkintas česnako skilteles ir sutrintus pomidorus. Viską dėkite į puodą su mėsa. Pilkite sultinį ir troškinkite apie 1,5 valandos. Likus 15 minučių dėkite susmulkintą kininį kopūstą.
Gaminkite ladžaną: sukapokite česnako skilteles, sumaišykite su prieskonių milteliais, druska ir užplikykite mišinį įkaitintu aliejumi.
	Baigiantis troškinimui, išvirkite makaronus. Dėkite juos į dubenėlius, užpilkite troškiniu, prieš patiekdami apibarstykite žalumynais. Pagal skonį troškinį pasigardinkite padažu ir šlakeliu mėgstamo acto.
 
                     
   
                               
                               
                               
                               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
           
                               
                               
                               
               
             
             
             
            
Naujausi komentarai