Gardi troškinta višta Pereiti į pagrindinį turinį

Gardi troškinta višta

2015-09-09 14:40 kauno.diena.lt inf.
Gardi troškinta višta
Gardi troškinta višta / Shutterstock nuotr.

Rudens daržovių ir troškintos vištienos derinys puikiai tiks vakarienei ar savaitgalio pietums.

Reikės

1 vištos,

6 česnako skiltelių,

1 šaukštelio druskos,

3 šaukštų miltų,

2 kiaušinių,

1 stiklinės maltų džiūvėsėlių.

Paruošimo būdas

Nuplautą ir nuvalytą vištą supjaustykite į 4 ar 6 dalis. Įtrinkite druska ir česnakais. Apvoliokite miltuose, išplaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose. Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Vištos gabalus sudėkite į puodą, įmeskite gabaliuką sviesto ir įpilkite pusę stiklinės vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite garuose apie 15 min. Patiekite su daržovėmis. Labai tinka bruknių uogienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų