Rudens daržovių ir troškintos vištienos derinys puikiai tiks vakarienei ar savaitgalio pietums.
Reikės
1 vištos,
6 česnako skiltelių,
1 šaukštelio druskos,
3 šaukštų miltų,
2 kiaušinių,
1 stiklinės maltų džiūvėsėlių.
Paruošimo būdas
Nuplautą ir nuvalytą vištą supjaustykite į 4 ar 6 dalis. Įtrinkite druska ir česnakais. Apvoliokite miltuose, išplaktame kiaušinyje, paskui džiūvėsėliuose. Apkepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Vištos gabalus sudėkite į puodą, įmeskite gabaliuką sviesto ir įpilkite pusę stiklinės vandens. Uždenkite dangčiu ir troškinkite garuose apie 15 min. Patiekite su daržovėmis. Labai tinka bruknių uogienė.
Naujausi komentarai