Kitą savaitę parduotuvių lentynose pasirodys „Dell Streak“

IT produktų platintojas „ASBISC Enterprises PLC“ iš „Dell Inc.“ gavo išskirtines teises platinti naują 5 colių įstrižainės planšetinį kompiuterį „Dell Streak“.

„Dell Streak“ 5 colių įstrižainės planšetinis kompiuteris turi įdiegtą „Android“ operacinę sistemą ir yra sukurtas taip, kad patenkintų visus poreikius „on-the-go“, jame yra įdiegta GPS navigacinė sistema, sąsajos su populiariausiais socialiniais tinklais, nuolatinis interneto palaikymas.

Smūgiams bei įbrėžimams atsparus  5 colių ekranas itin patogus naršymui internete, elektroninių laiškų siuntimui ir priėmimui, filmų žiūrėjimui, muzikos parsisiuntimui bei rūšiavimui, žaidimų žaidimui. 5 mega pikselių kameros pagalba vartotojas gaus aukščiausios kokybės nuotraukas bei vaizdo medžiagą.



„Bluetooth“ ir 3G/GSM ryšiai užtikrins greitą ir sklandų duomenų apsikeitimą. Be visų įprastų kompiuterio savybių „Streak“ gali būti naudojamas kaip telefonas – balso pokalbiams, SMS ir MMS žinučių siuntimui. Integruoto 1 GHz procesoriaus pagalba programos veiks sklandžiai ir sunaudos minimalius baterijos resursus. Šį planšetinį kompiuterį daug patogiau nešiotis negu kad įprastą nešiojamąjį kompiuterį, o funkcijų ir programų gausa jis pilnai atstos jį.

Lietuvoje šį produktą platins „ASBISC Enterprises PLC“ kompanijai priklausanti įmonė – UAB „ASBIS Vilnius“.


Šiame straipsnyje: planšetinis kompiuterisdell

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių