Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (gegužės 9 d.)

  • Teksto dydis:

Astrologinė prognozė gegužės 9-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandieną jums norėsis dingti kur nors toliau nuo rutinos, namų, artimųjų. Svajosite neįprastai praleisti laiką. Galbūt vyksite žvejoti, iškylauti prie ežero ar kt. Jeigu reikia mokytis, teks kitaip leisti laiką.

JAUTIS. Šiandien galite atsidurti situacijoje, kuri pradžiugins maloniu dėmesiu, komplimentais, dovanomis, lengvu uždarbiu. Labiau planuokite išlaidas. Saugokite paslaptis.

DVYNIAI. Dieną praleisite maloniau, jeigu būsite pakantūs šeimos nariams, draugiškai pasidalinsite buitinių pareigų našta ir pan. Turbūt gausite pasiūlymų iš žmonių, su kuriais jums įdomu bendrauti. Visgi labiau nei paprastai būsite linkę slapukauti.

VĖŽYS. Nuo ryto rūpės buitis, naminiai augintiniai, sportas arba nebaigti darbai. Jums mielai talkins neabejingai nusiteikę asmenys, partneris. Vikriai suksitės, jeigu nestabdys sveikatos problemos ar pan. Džiugins komplimentai.

LIŪTAS. Šiandien galite tikėtis malonaus bendravimo. Bet kuriuo atveju, lengvai rasite kur ir kaip atsipūsti, pasilinksminti, o gal ir sublizgėti savo žiniomis, talentais. Galite padaryti įspūdį jus girdinčiai ar stebinčiai auditorijai. Staigmenų gali pateikti vaikai.

MERGELĖ. Mintys suksis apie šeimą, buitį, sodybą, pinigus. Turbūt neišvengsite išlaidų komfortui, namų bei namiškių reikmėmis. Gebėsite suprasti kitų jausmus ir elgtis, kalbėti taip, kaip jie norėtų. Tai padidins gerbėjų skaičių, pagerins santykius su partneriu.

SVARSTYKLĖS. Jus gali nustebinti artimas žmogus. Susidomėsite siūloma paslauga, darbu, tarpininkavimu ar kt. Regis, gana palankiai spręsis finansų, nuosavybės klausimai.

SKORPIONAS. Diena bus palanki norintiems iš pagrindų susitvarkyti namus, siekiantiems didesnio komforto, žemiškų malonumų. Seksis kurti jaukumą, meistrauti, modeliuoti, eksperimentuoti sode ir virtuvėje.

ŠAULYS. Jūsų galvoje kirbės įvairių minčių, idėjų ir noro veikti. Šios dienos įkvėpimas gali būti kažkuo ypatingas, o sumanymai – intriguojami. Galimas pasipelnymas. Saugokitės sukčių.

OŽIARAGIS. Šiandien jums seksis meno, mistikos, meilės srityse. Turbūt pavyks išnarplioti painiavą, susijusią su verslu, sveikata. Tinkamai pasinaudokite atsiradusiomis puikiomis progomis ir kūrybiniu įkvėpimu.

VANDENIS. Šiandien daug laiko skirsite savo pomėgiams arba draugams. Tikėtina, kad patirsite įdomių išgyvenimų. Smagu bus kartu su draugais išvykti į gamtą ar kartu pasportuoti.

ŽUVYS. Ši diena bus geresnė ir ramesnė, jeigu ramiai reaguosite į aplinkinių pastabas, pamokymus ar pageidavimus. Jeigu pavargote nuo rutinos, derėtų trumpam pakeisti aplinką.

Geros dienos!



NAUJAUSI KOMENTARAI

sidonijai kullikauskienei

sidonijai kullikauskienei portretas
Baik šarlatane ardytis ir manipuliuoti kvailių protais,esi ubage tiek materialiai tiek dvasiskai Kita savaitę tau gresia traumos,baudos,būsi patikrinta VMI ir dėl įtariamo sifilio smegenyse,kuris suardė tau smegenis.Geros nuotaikos!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių