Astrologinė prognozė vasario 13–19 d.

AVINAS

Jums bus lengva įsimylėti ir mylėti. Tiems, kurie dar nerado savo sielos antros pusės, svarbu nusiteikti romantikai – viskas bus gražu, jei tikrai stengsitės ir parodysite daugiau jausmų, o ne tik protingumą. Nesitikėkite iš partnerių per didelės meilės ir atsidavimo – verčiau parodykite daugiau kantrybės, nes būtent nuo šios savybės jūsų gyvenime daug kas priklausys.

JAUTIS

Palankus metas tiems, kurie svajoja apie tikrus jausmus ir nori pasiekti nuoširdumo santykiuose. Dar nesuradusiems savo sielos draugo ar draugės reikėtų atkreipti dėmesį į tuos, kurie anksčiau kėlė romantiškus jausmus. Būtent seni ryšiai atneštų daugiau džiaugsmo ir malonių staigmenų nei nauji romanai. Santykiuose parodykite daugiau drąsos, išradingumo.

DVYNIAI

Ši savaitė atneš netikėtų ir šviesių pažinčių, į kurias tikrai verta atkreipti dėmesį. Jos gali virsti patvariais santykiais, suteikti daug laimės. Seni santykiai gali neatlaikyti permainų ir subyrėti. Net jei tai suteiks daug skausmo, pykčio, nuoskaudų ir savigailos, verta pamąstyti, ar tai tikrai jūsų žmogus. Kai kuriais atvejais reikia tiesiog uždaryti duris.

VĖŽYS

Galite patirti priešingos lyties dėmesio ir intrigų. Nežaiskite su ugnimi: išardydami poras ar šeimas ne tik mažai įgysite, bet ir susikursite sau rimtų priešų. Vienišiems galimas netikrumo ir šaltumo jausmas: nepaisant dėmesio pertekliaus, jausitės visiškai nesaugiai. Tačiau žvaigždės suteiks jums galimybių, apie kurias anksčiau net negalėjote pasvajoti, todėl nepraleiskite progos.

LIŪTAS

Norėsis išeiti iš šešėlio ir visiems parodyti, ką sugebate. Tai nustebins ne tik aplinkinius. Šeimos žmonės įneš naujumo į santykius, padarys juos ryškesnius ir nenuspėjamus. Kai kurie galbūt nuspręs trumpam pailsėti nuo santykių ir išbandyti savo žavesį. Vis dėlto įvertinkite riziką. Žvaigždės pataria tausoti ir branginti jausmus tiems, kurie myli jus.

MERGELĖ

Pelninga galimybė pagerins jūsų gyvenimą, tačiau dėl to turėsite sunkiai dirbti. Savaitė bus kupina malonių staigmenų, kurios nudžiugins ir leis kuriam laikui pamiršti rutiną. Šalia jūsų gali pasirodyti žmogus, kuris visais įmanomais būdais stengsis jus išvesti iš tiesaus kelio. Todėl žvaigždės pataria nepasiduoti tokiems draugams ir jų pagundoms, o aiškiai laikytis savo plano.

SVARSTYKLĖS

Noras padaryti neapgalvotą veiksmą ar priimti impulsyvų sprendimą gali lemti labai apgailėtiną rezultatą. Taigi rizikuoti tikrai neverta. Nestigs susitikimų, bendravimo ir pažinčių. Tai padės įgyti reikiamų ryšių ir pajusti autoritetą pažįstamoje aplinkoje. Tačiau nepamirškite ir apie savo šeimos egzistavimą: priešingu atveju stiprūs santykiai pradės sproginėti, o jums teks gailėtis.

SKORPIONAS

Turite kiek įmanoma slėpti savo impulsyvumą. Jei emocijos liesis per kraštus, pasistenkite laikytis atokiau nuo draugų, kolegų. Neapgalvoti poelgiai gali sunaikinti tai, kas buvo taip kruopščiai sukurta. Šalia savęs turintys atsidavusį draugą gaus svarbių patarimų ir gyvenimo nurodymų. Žvaigždės pataria tokio žmogaus klausytis dažniau.

ŠAULYS

Galite susidurti su mylimo žmogaus ar draugo nesupratimu ir nepasitikėjimu. Per daug dėl to nesijaudinkite, tiesiog pasistenkite nuoširdžiai bendrauti. Jei nuspręsite kurti naują gyvenimą, svarbiausia nenukrypti nuo sprendimo ir nustoti abejoti savimi. Nerizikuokite pasinaudoti kitais savo tikslams, gauti materialinės naudos – jūsų autoritetas bus gerokai pakirstas.

OŽIARAGIS

Turėtumėte branginti draugystę, nes artimiausiu metu jums gali prireikti artimųjų pagalbos. Teks prisitaikyti prie nuolat besikeičiančių aplinkybių ir tai gali pradėti jus erzinti. Negalėdami suvaldyti situacijos, galite nesuvaldyti pykčio, o tai neigiamai paveiktų tiek asmeninius, tiek dalykinius santykius. Žvaigždės pataria būti kantresniems ir tiesiog pralaukti.

VANDENIS

Turėjote daug išgyventi, kad nusipelnytumėte abipusės meilės. Dabar galėsite įkvėpti nuoširdžių jausmų aromato, tik reikia nustoti dėl visko jaudintis. Būtent toks elgesys sužavės patį trokštamiausią žmogų. Susituokę pradės šaltu protu vertinti savo partnerį visais atžvilgiais.

ŽUVYS

Esate kupini energijos ir vidinių jėgų, itin trokštate meilės. Tad emocinių protrūkių nestigs. Ieškantiems antros pusės sėkmės tikimybė yra gana didelė. Svarbiausia teisingai panaudoti akimirką, kuri padės pakeisti jūsų asmeninį gyvenimą į gerąją pusę. Turėsite daug laiko su savo antrąja puse kartu dalyvaudami įvairiuose renginiuose ar tiesiog pasivaikščiodami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

astrologas

astrologas portretas
gaus uzsipjaut!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių