„Facebook“ vartotojai pradeda „trinti“ draugus

Neseniai atlikta socialinio tinklo „Facebook“ vartotojų apklausa rodo, kad vis daugiau internautų ruošiasi „prasitrinti“ savo draugų sąrašą internetiniame puslapyje.

Du trečdaliai apklausoje dalyvavusių asmenų pripažino, kad jau yra ištrynę keletą „draugų“, su kuriais daugiau nenori palaikyti ryšio, rašo „Daily Mail“.

44 proc. prisipažino, kad yra trynę komentarus, kuriuos ant „sienos“ buvo palikę draugai. 37 proc. – šalino savo vardus, kurie buvo priskirti nuotraukoms.

Apklausos autoriai spėja, kad „Facebook“ vartotojai vis labiau nori atsirinkti, kas galės prieiti prie jų profilio „Facebook“ socialiniame tinkle.

Daugelis internautų net nesusimastydami „Facebook“ puslapyje „susidraugauja“ su savo viršininkais, bendradarbiais ir tėvais, nepagalvodami, kad tai gali turėti ir neigiamų pasekmių.

JAV atlikta apklausa taip pat atskleidė, kad 11 proc. „Facebook“ vartotojų gailisi dėl internetiniame puslapyje jų patalpintos vienos ar kitos informacijos. Vyrai dvigubai dažniau prisipažįsta, kad internete paskleidė vėliau sugėdinusią informaciją, nei moterys.

Tačiau vis dėlto „Facebook“ vartotojai apklausoje teigė, kad socialinio tinklo saugumu pasitiki.

Pernai metais buvo paskelbta, kad iš „Facebook“ Didžiojoje Britanijoje pasitraukė 100 tūkst. vartotojų po to, kai kilo ginčai dėl naujos socialinio tinklo saugumo politikos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

romas

romas portretas
Neturiu aš tos snukiaknygės ir nesiruošiu turėti. Juk neišlenksi stikliuką su tokias "draugais". Tai kam ji apskritai reikalinga.

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
Izaijo 45: 11 Taip sako Viešpats, Izraelio Šventasis, jo Kūrėjas: „Ar norite klausti apie ateitį, apie mano vaikus ir mano darbus? 12 Aš sukūriau žemę ir ant jos sutvėriau žmogų; mano rankos ištiesė dangus ir Aš tvarkau visą jų kareiviją. 13 Aš pašaukiau jį teisybei ir nukreipsiu jo kelius. Jis atstatys mano miestą ir paleis belaisvius ne už pinigus ir ne už atlygį. Mato 20: 25 O Jėzus, pasikvietęs juos pas save, tarė: „Jūs žinote, kad pagonių valdovai jiems viešpatauja ir didieji juos valdo. 26 Bet tarp jūsų taip neturi būti. Kas iš jūsų nori būti didžiausias, tebūnie jūsų tarnas, 27 ir kas nori būti pirmas tarp jūsų, tebūnie jūsų vergas. 28 Ir Žmogaus Sūnus atėjo, ne kad Jam tarnautų, bet pats tarnauti ir savo gyvybės atiduoti kaip išpirkos už daugelį“. AR SUPRANTATE? JIS MIRĖ VARDAN MŪSŲ! JĖZAUS KRISTAUS DĖKA GALIME GYVENTI AMŽINAI SU JUO IR JO TĖVU!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių