10 daiktų, kuriuos moterys dievina

Iš pirmo žvilgsnio atrodantys kaip mažmožiai ir nereikšmingi namų interjero daiktai gali paruošti dirvą ne tik atviram vyro ir moters pašnekesiui, bet ir sužadinti moters aistrą vyrui.

Portalas askmen.com, nurodo 10 daiktų sąrašą, kurie patrauks merginos dėmesį.

1. Vaikino rankomis pagamintas daiktas. Tai gali būti inkilas paukščiukams, baldas ar maža skulptūra. Tai parodo merginai, kad esi kūrybingas ir turi talentą.

2. Interaktyvus video žaidimas. Daugelis mano, kad pamačiusios šį prietaisą vyro namuose - moteris pagalvos, kad jis vėjavaikis mulkis. Tačiau pastaruoju metu šiuos žaidimus žaidžia ne tik vyrai, bet ir moterys. Šis žaidimas - puiki proga palenktyniauti ar vienas kitam duoti užduotis, kurias turės atlikti pralaimėjusi pusė: pvz. penkių minučių masažas.

3. Įdomus valgio gaminimo prietaisas. Tai gali būti ekspreso kavos ar ledų gaminimo mašina. Tai parodo, kad vyras virtuvėje moka daugiau nei paskrudint duoną ar iškept kiaušinienę. Išmokite kelis patiekalų receptus ir gaminkite kartu - tai suartina.

4. Riedlentė. Pamačiusi riedlentę mergina būtinai norės ją išbandyti, nes tai meta iššūkį ir kviečia išbandyti savo jėgas. Laukite, kol mergina neišlaikys pusiausvyros ir grius jums į glėbį.

5. Patraukiančios akį ir juokingos knygos. Tik jokiu būdu nerodykite komiksų.

6. Vyno stovas su keliais buteliais vyno. Daug maloniau, kai moteriai pasiūlomas vyno taurė, o ne alaus bokalas.

7. Paveiksliukų koliažas. Šie paveiksliukai turi pasakoti istoriją. Tai gali būti jūsų kelionių nuotraukos - tai puiki tema pokalbiui. Beje, daugelis moterų mėgsta apžiūrėti vaikystės nuotraukas.

8. Gyvūnas. Daugelis moterų mėgsta gyvūnus, tačiau būkite atsargus tam tikroms gyvūnų rūšims, nes moteris gali būti alergiška pvz. katėms ar šunims. Jei nemėgstate šunų ar kačių - įsigykite kanarėlę ar akvariumo žuvytę. Bus labai malonu juos maitinti kartu, o moteriai gyvūnas signalizuos, kad esate atsakingas.

9. Muzikos instrumentas. Pagrokite kokią gražią melodiją. Jei jūs nesate muzikalus - tiesiog turėkite būgnelius ar varpelį. Mergina paprašys pademonstruoti talentus - leiskite pasireikšti jūsų kūrybai, o jei nepavyks - bent jau smagiai pasijuoksite.

10. Dzenbudizmo sodas. Moterys mėgsta mažą uolų ir smėlio dekoravimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių