I. Kvedarienė: karantinas pakeitė mūsų rengimosi įpročius

  • Teksto dydis:

Karantinas, darbas iš namų ir laisvas stilius – didžiajai daugumai tapo įprastu reiškiniu. Dažnas savo garderobą papildė ne vienu laisvalaikio drabužiu, o svarbiausias tapo patogumas ir komfortas. Atsižvelgdama į tai, drabužių kūrėja Indrė Kvedarienė pristato stilingų laisvalaikio kostiumų ir chalatų liniją.

Kaip teigė I. Kvedarienė, namai ir laisvalaikis nebūtinai turi reikšti seną sportinį nertinį ar pavargusį chalatą. Namuose pasipuošti taip pat galima. Tereikia pasirinkti tokius drabužius, kurie ilgą laiką išliktų nenublukę, neprarastų formos, o medžiagos, iš kurių šie pasiūti – kokybiškos.

„Esu įsitikinusi, jog kiekvienas drabužis gali gyvuoti ilgai, jei medžiaga ir pasiuvimas bus kokybiški. Todėl ne vienerius metus renkuosi tą patį, patvarų, maloniai švelnų, sodrių spalvų, prabangų aksomą. Sakysite, jog jis netinka laisvalaikio drabužiams? Atvirkščiai, šis nesitampo, lengvai skalbiasi, nesivelia ir išlaiko formą. Papuošimams pasirinktos siūlės ne veltui – jos neleidžia „išsimušti“ keliams, rankovėms, neleidžia drabužiui prarasti formos. Tai ilgas ir sudėtingas procesas, tačiau pasiteisinantis – drabužis tampa ilgaamžis. O jo nekeičia nei daugelis skalbimų, nei dažnas dėvėjimas“, – pasakojo I. Kvedarienė.

Moters teigimu, rudenį ir žiemą norisi pasirinkti žemės spalvas, tačiau neverta bijoti ryškumo: sodrios mėlynos, moteriškos rausvos, mėtinės. Ieškančioms klasikos puikiai tiks juoda, samanų žalia, smėlinė. Tiesa, panašūs atspalviai tinkami ir vyrams. Indrė sukūrė kostiumus ir chalatus vyrams.

„Sukurti chalatą pastūmėjo tas pats karantinas. Vis dažniau laiką praleisdama namuose ieškojau kokybiško, plono, ne per šilto chalato, kuris ne tik suteiktų jaukumo, bet ir būtų stilingas. Deja, tokio neradau ir nusprendžiau sukurti savo. Pasinaudojau savo laisvalaikio kostiumo idėja, panaudojau tą patį ilgaamžį audinį ir rezultatas labai tenkino“, – dėstė I. Kvedarienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rūta

rūta portretas
Nieko nėra baisiau, kaip vyras su treningais... O jei dar su pilvuku, tai tragedija :) Treningai tik sportui ir darbui laukuose. Dar kroksus prie jų pareklamuokit ir bus visas kaimo jurgio bulviakasio komplektas

Jonė

Jonė portretas
Ot ir nepakeitė :)

Turiu tokį treningą tik ne šios ale "Dizainerės"

Turiu tokį treningą tik ne šios ale "Dizainerės" portretas
Pasakyčiau tamstai Remigijau, kad pats buvai prigautas. Nusipirkai kopiją už keligubą kainą. Aš tokį treningą pirkau Paryžiuje prieš 5 metus, tai 2016 m. Project X Paris kolekcijos treningai. Man, kadangi tai buvo naujos kolekcijos gaminys, jie kainavo 120 eu., po to su akcija iš jų puslapio galima buvo nusipirkti už 70 eu. Be to ne ji viena pardavinėja šių treningų kopijas. Lietuvoje jas pardavinėja P&P Velour, po 85 eu., taip pat tokias kopijas pardavinėja Ukrainoje ale "Dizaineris" Krutiakov
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių