„Eurovaistinė“ pristato ilgalaikę grožio ir sveikatos programą

  • Teksto dydis:

Įvertinusi klientų atsiliepimus apie vaistinėse atliekamas nemokamas grožio paslaugas, visuomenės susidomėjimą maisto papildais, skirtais grožiui, ir kosmetikos vaistinėse įsigijimo aktyvumą, vaistinių tinklas „Eurovaistinė“ pristato ilgalaikę grožio ir sveikatos programą. Jos siekis pristatyti, kaip svarbu siekiant sveiko grožio skirti dėmesį tiek išorei, tiek vidui. Programa apims individualų konsultavimą, nuotolinius mokymus ir tęstinę profesionalų pagalbą.

„Rūpindamiesi grožiu į vaistines atėję klientai ieško kosmetikos priemonių, kurios padėtų puoselėti grožį, tačiau dažnai nepastebi, kad priežastys slypi bendroje savijautoje, vitaminų ar mikroelementų trūkume“, – programos idėją pristato „Eurovaistinės“ grožio vaistinių vadovė Aušra Vareikienė.

Pasak jos, dėmesingos konsultacijos, vaistinėse atliekami tyrimai padeda atrasti asmeniškai kiekvienam klientui tinkamus produktus. „Rūpindamiesi grožiu žvelgiame kompleksiškai – svarbios ne tik iš išorės grožį puoselėjančios priemonės, bet ir dėmesys iš vidaus. Esame tie, kurie gali pasiūlyti sprendimus skirtingiems klientams ir padėti jiems savo grožiu rūpintis visapusiškai“, – sako A. Vareikienė.

Viena iš programos dalyvių, vaistininkė Miglė Kazakevičienė sako, kad grožis pirmiausiai prasideda nuo vidinės ramybės, svarbu vengti streso ir įtampos, antraip ir efektyviausios priemonės gali neturėti pastebimo poveikio.

Farmacininkė pastebi, kad į grožio problemas reikėtų žvelgti kompleksiškai, pavyzdžiui, plaukų slinkimo gali nepavykti įveikti naudojant tik tam skirtą šampūną, kartais priežastis gali būti geležies trūkumas.

Grožiui taip pat labai svarbūs ir antioksidantai – cinkas, selenas, vitaminai A, C, E, B grupė. Kovojant su senėjimo procesais svarbu ir kolageno turintys preparatai. Vaistininkė paaiškina, kad jie dalyvauja struktūrinio audinio stangrinime, atstatymo procesuose, visa tai svarbu puoselėjant odos grožį, dantenų, ragenos sveikatą. Kolageno preparatai rekomenduojami nuo 25 metų.

„360 grožio programa“ „Eurovaistinėje“ startuoja jau šį rudenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių