Anglijos rinktinės treneris dėl komandą lydinčių skandalų kaltina pinigus

Anglijos rinktinės strategas Fabio Capello pareiškė, kad už aikštės ribų kylantys skandalai yra milijoninių futbolininkų algų padarinys.

Italas nerimauja, kad kontraversiškos istorijos, panašios į gynėjų Johno Terry ir Wayne'o Bridge'o konfliktą, gali pakenkti nacionalinės ekipos rezultatams pasaulio čempionate, rašo eurofootball.lt

"Jie - jauni ir turtingi vaikinai. Tai ir yra problema, bet ji egzistuoja ne vien Anglijoje. Italijoje, Vokietijoje, Ispanijoje - visose šalyse, kur futbolas toks svarbus, tenka susidurti su panašiomis bėdomis", - sakė F.Capello.

Pastarąsias kelias savaites netiko kalbos apie J.Terry romaną su buvusia W.Bridge'o mergina bei jo vaiko motina. Londono "Chelsea" ekipos gynėjas, F.Capello sprendimu, neteko rinktinės kapitono raiščio, o W.Bridge'as apskritai atsisakė atstovauti nacionalinei komandai.

Dėmesio sulaukė ir kitas gynėjas Ashley Cole'as, kurio santuoka su žmona Cheryl nutrūko.

F.Capello liepė futbolininkams atsakingiau kontroliuoti savo asmeninius gyvenimus, ypač artėjant planetos pirmenybėms.

"Asmeninis gyvenimas - problema ne tik žaidėjams, bet ir jų klubams bei man pačiam. Futbolininkai turi būti pavyzdžiu sirgaliams, ypač vaikams. Artėjant čempionatui yra ypatingai svarbu išvengti skandalų, nes jie turi didelę neigiamą įtaką", - tvirtino specialistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių