Euras susigrąžina prarastas pozicijas

EUR/USD pora pakilo nuo 1,4100 iki 1,4328$ per naktį. Naujienos apie Graikijos valstybinių obligacijų savininkus, įskaitant ir Europos bankus, kad šie siekia pratęsti valstybinių obligacijų pirkimą, paveikė rinkas pozityviai ir kėlė akcijų, prekių ir euro kainą. Baimės dėl Graikijos bankroto investuotojus paliko.

Euras kilo prieš daugelį valiutų. Poroje stiprus pasipriešinimas ties kaina 1,4415$. Vakar dienos kainos kilimas 228 punktais parodė rinkos aktyvumą, padidėjusias prekybines apimtis. Šioje poroje abi valiutas veikia silpni ekonominiai rodikliai - problemos Europos sąjungoje ir problemos JAV. Klausimas, kuri valiuta sulauks didesnės paklausos ir bus geresnėje situacijoje šių metų eigoje. Todėl ši valiutų pora gali jautriai reaguoti net ir į mažiau svarbias ekonomines naujienas.  Artimiausias palaikymas ties kaina 1,4175, o pasipriešinimas 1,4415$.

GBPUSD

Svaras silpnėjo per pastarąsias dvi savaites. 1,60 buvo labai stiprus palaikymo lygis poroje, tačiau kaina smuko žemiau jo ir suformavo naują žemumą ties kaina 1,5940. Lygis ties kaina 1,60 toliau rodys kryptį. Infliaciniai rodikliai ir palūkanų norma yra svarbiausi šiuo metu svarui. Jei jie būtų palankūs, tai leistų kainai kilti.Artimiausias palaikymas 1,5880, o pasipriešinimo tikėtina, kad pora sulauks ties kaina 1,6250$.


Šiame straipsnyje: doleriseuras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jis

Jis portretas
Ką čia kliedit - euras šią akimirką kai rašau gyvenime nėra buvęs taip žemai. seku šitą rinką ir puikiai matau tendencijas. Visi viduriuoja dėl Graikijos ir valiuta kenčia o su ja ir mes - lietuviai, nes prisirišę prie euro.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių