Rašytoja neatsisako kaltinimų buvusiam TVF vadovui

Prancūzė rašytoja Tristane Banon per ketvirtadienį policijos surengtą akistatą su buvusiu Tarptautinio valiutos fondo (TVF) vadovu Dominique'u Straussu-Kahnu pakartojo savo kaltinimus, kad šis vyras mėgino ją išžaginti per 2003 metais įvykusį incidentą.

„Tai buvo mėginimas išžaginti, ir aš tai pakartojau“, - T.Banon sakė televizijai TF1 po dvi valandas trukusio susitikimo su D.Straussu-Kahnu, dėl kurio veiksmų policija atlieka tyrimą, galintį tapti pagrindu prokurorams pateikti oficialius kaltinimus.

„Priešais mane buvo tas pats Straussas-Kahnas, kurį mačiau per televiziją – toks pat arogantiškas ir šaltas“, - teigė rašytoja ir žurnalistė, kuri šiuos kaltinimus pateikė liepą.

T.Banon kreipėsi į Prancūzijos teisėsaugą po to, kai D.Straussas-Kahnas buvo apkaltintas dėl mėginimo išžaginti vieno Niujorko viešbučio kambarinę, nors vėliau JAV prokurorai šiuos kaltinimus atšaukė, suabejoję numanomos aukos patikimumu.

„Maniau, kad jis atsiprašys bent jau dėl to, ką yra pripažinęs. Aš į jį nuolat žiūrėjau, o jis nedrįso žiūrėti į mane“, - sakė T.Banon. Kaip pranešama D.Straussas-Kahnas yra prisipažinęs, jog mėgino ją pabučiuoti.

Buvęs Prancūzijos socialistų kandidatas į Prancūzijos prezidento postą neigia mėginęs išžaginti T.Banon ir tvirtina, kad šiuos kaltinimus ji išsigalvojo. D.Straussas-Kahnas taip pat kelia jai bylą dėl šmeižto.

Pasak T.Banon, D.Straussas-Kahnas policijos akivaizdoje teigė arba užmiršęs, kas nutiko, arba jos kaltinimai yra išsigalvoti.

Rašytoja sakė D.Straussui-Kahnui nejaučianti pagiežos, tik panieką, ir tvirtino, kad jis papirkinėja žmones, mėgindamas ją diskredituoti.

„Žinojau, kad man bus sunku, kaip ir (viešbučio kambarinei) Nafissatou Diallo Jungtinėse Valstijose, - pabrėžė ji. - Štai kas vyksta: grupė viešųjų ryšių žmonių mėgina pasiekti, kad buvę mano draugai pasakytų, jog esu nesubalansuoto charakterio, kad parodytų mano chaotišką vaikystę, kad miegu su savo advokatu.“

„Kokioje šalyje gali būti puolamas mano advokatas, mano vaikystė, mano šeima, mano tėvas, siekiant įrodyti, kad aš nesu mėginimo išžaginti auka?“ - klausė T.Banon.



NAUJAUSI KOMENTARAI

XP

XP portretas
Tai nesileisk,kad priekabiautų,juk galima "atsikirsti".Tos bobos užsimano lengvų pinigų.Pamenu,kaip gal įkaušęs Jelcinas pakibino vieną darbuotoją arba girtas teisėjas Z.B. lindo bučiuoti žurnalistę ir nieko,jokio skandalo,tik visiems buvo gražaus juoko. Prievartautojai kas kita,jei jie žiaurūs,naudoja brutalią prievartą,tokius reikia nuteisti.Arba jei įstaigos bosas priekabiauja ir tai trukdo tiesioginiam darbui,tokį reikia apskųsti.Tiek žinių.

nu jo

nu jo portretas
islepusi pana, motina permiegojo su DSK, skundzia ji , kad buvo labai grubus ir kad ji n epatyre malonumo, o dukra po 8 metu skundzia DSK, kad ... neisprievartavo ! ir koks sutapimas, visas ts cirkas vyksta prie pat prasidedant prezidentinei kompanijai, plius : merginos motina yra tos pacios partijos nare, kaip ir DSK, vyrai visada turetu saugotis moteru, nes kai jos pradeda suvedineti saskaitas, skiedros lekia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių