Mėsą klientams siūlantis vokiečių tinklalapis siūlo pasirinkti, kokiu būdu bus paskerstas gyvulys. Nuo to esą priklauso mėsos skonio savybės.
Mycow.de siūlo pasirinkti iš įvairių veislių galvijų - nuo sultingų Angusų iki delikatesinių Galovėjų. Tačiau įdomiausia tai, kad kompanija leidžia žmonėms pasirinkti, kokiu būdu gyvulys bus paskerstas.
Galvijai gali būti skerdžiami arba tradiciniu būdu skerdykloje, arba tiesiog pievoje, kur jie ganosi.
Mycow.de aiškina esą pastarasis būdas gyvuliams skersti yra humaniškesnis, o taip sudoroto galvijo mėsa - skanesnė, nes „paskutinėmis savo gyvenimo akimirkomis jis nejaučia streso“.
Manoma, kad gyvulio kelias į skerdyklą jam yra ypatingai nemalonus, o pakilęs adrenalino kiekis mėsą padaro kietesnę.
„Šis skerdimo būdas yra švelnesnis“, - sako tinklalapio atstovė Suzanne Marx ir pridūrė, jog jų kompanija siūlo „laimingesnių galvijų“ mėsos.
5 kilogramų mėsos paketas kainuoja mažiausiai 250 litų.
Naujausi komentarai