Krėtę vilniečio garažą ir namus rado įspūdingą „laimikį“: kokaino, „žolės“ ir tūkstančius eurų

  • Teksto dydis:

Lapkričio 11 dieną Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė asmenį, disponavusį labai dideliu narkotinių ir psichotropinių medžiagų kiekiu.

Per kratą garaže Vilniuje policija aptiko 500 gramų kokaino, apie 2,5 kilogramo kanapių bei narkotikų svėrimo ir fasavimo įrangą.

Jų vertė juodojoje rinkoje – apie 35 tūkst. eurų, trečiadienį pranešė Vilniaus policija.

Pas įtariamąjį namuose rasta ir paimta 10 tūkst. eurų, įtariama, gautų iš neteisėto narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo.

Įtariama, kad narkotinės ir psichotropinės medžiagos buvo platinamos sostinėje ir Vilniaus apskrityje.

Policijos pareigūnai analizuoja turimus duomenis, siekiant nustatyti visus prie šio nusikaltimo prisidėjusius asmenis. Manoma, jog sulaikytų asmenų bus daugiau.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kd suskiai

kd suskiai portretas
Du mentukai tik įtarę kad Ž. Diawera turri galimai narkotikų pėdsakus - ir varda ir foto. Narkodileris turi rimtus kiekius - kd triedž į kelnes, nieko neskelbia.

dede fede...ar as tau nesakiau

dede fede...ar as tau nesakiau portretas
netikek ta laisves partija...nepirk ...nerizikuok....a tu : mano draugai...mano draugai..... politios liutai...va tuoj stumdysim prie mokyklu ir vaiku darzeliu oficialiai...ka kekvienas mokinys savo reikmem turetu...i patikejai glusas tu politika nuo aukstos laktos.... su investavai savo pencija i kanapes...i.. .... daba arestas...kamera bauda radaras atvesdinimas i kalejimas.... su konfiskacija.... i pazesim daba, a tu is savo draugu nors laukneseli paddziuvusio surio ar sulauksi...

kaimietis...

kaimietis... portretas
o del sito asmens,seime kilo erzelis...,del waros tai didelis kilo...blt...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių