Policija baudžia į taborą narkotikų pirkėjus vežančius taksistus

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija pradėjo bausti taksi vairuotojus, vežančius narkomanus į taborą. Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, dviems Vilniaus taksi vairuotojams pareikšti įtarimai dėl lenkimo vartoti narkotines ir psichotropines medžiagas.

„Visiems bijoti nereikėtų, bet ir ateityje bausime tuos, kurie pažeidinės įstatymus - veš į taborą žmones tiksliai žinodami, kad jie ketina pirkti narkotikų“, - sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

Vilniaus 2-ojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Robertas Daugėnas teigė, kad praėjusią savaitę pareigūnų sulaikyti du taksistai tikrai žinojo, kur ir su kuo važiuoja. Už narkomanų vežiojimą į taborą jiems abiem jau anksčiau ne kartą buvo surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai.

Taksi paslaugų teikėjų asociacijos vadovas Ričardas Kriukovas teigia, kad tokiomis priemonėmis policija tik imituoja kovą su narkotikais. Pasak jo, policija galėtų vėl imtis patikrų: jos užtrukdavo apie pusę valandos, todėl taksistai antrą kartą ten važiuoti nebenorėdavo.

Iš viso šiais metais dėl pagalbos narkotikų prekeiviams yra iškeltos bylos keturiems sostinės taksi vairuotojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei, tolerastai-piderastai

Ei, tolerastai-piderastai portretas
tai kaip cia gaunasi, kad per 200 metu niekaip NEINTEGRUOJAT tu cigonu i lietuvos gyvenima? O dar vapsit apie kazkoki tai integravima juodasikniu ,,pabegeliu,, ordas. VISUR slykstus piderasinis melas. Taksistai - dar viena grupe is kurios valdzios degeneratai gali paplesti pinigeliu. Taaaaip, DEMOKRATIJOS TRIUMFAS.

neteisybė

neteisybė portretas
žiniasklaida dėl Vilniaus taboro klaiūdina, nes iš taboro pietinės pusės, Salininkų per miškelius jau kelis mėnesius miško takai paversti mašinoms pravažiuoti keliais, o darbus atliko ir tebeatlieka statybinė technika, beje jie darydami kelius, tiesiog kerta mišką ir išparduoda vietiniams, nemanau, kad yra tai suderinama su miškininkai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių