Vilniaus areštinėje bandė nusižudyti sulaikytasis dėl smurto artimoje aplinkoje

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato areštinėje bandė nusižudyti sulaikytasis dėl smurto artimoje aplinkoje, šeštadienį pranešė Policijos departamentas.

Incidentas įvyko šeštadienio naktį, 16 min. po vidurnakčio, bandė nusižudyti 1998 metais gimęs sulaikytasis. Jis po medikų apžiūros dėl sveikatos sutrikimo pristatytas ir paguldytas į ligoninę.


Šiame straipsnyje: bandė nusižudytisulaikytasissmurtas artimoje aplinkojeareštinėpagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Garantuoju

Garantuoju portretas
Norėjo nusižudyt, nes uždarė, o ne smurto artimoje aplinkoje. Greičiau jau galvojo, geriau dasibaigt oriai, nei kentėt uždarytam korumpuotoj kalėjmų sistemoi, uždarys su kuo reikia, per visus galus bus padarytas, malonins kitus, o jei ne, va tada prasidės smurtas, tai aišku geriau kilminga harakiri...

Niekas

Niekas portretas
neturi teises kistis i zmoniu tarpusavio reikalus! Jei kazkam "blogai,bet vistiek kartu" - reiskia yra kazkokiu slaptu tikslu! O slapti jie todel,kad nusikalstami!

Aš manau

Aš manau portretas
Kad eilinį kartą nekaltą žmogų uždarė. Bereikia tik agresoriui melagingai pranešti policijai, ir nekaltas žmogus važiuoja. Apagailėtina. Lietuvoj darosi nesaugu gyventi, nes be įrodymų žmonės baudžiami taip baisiai. Valstybė turėtų pasirūpinti nakvynės namais tokiu atveju. Kodįl žmogus atsiduria gatvėje staiga, niekam nežinant ar jis kyo nors kaltas? Tai hums atrodo normalu? Man ne. Toks vaizdas kad čia mažai kas turi smegenų..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių