Sulaikyti miške vyrą užpuolę ir priekabiavimu kaltinę jaunuoliai: visi jie – nepilnamečiai

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policijos pareigūnai sulaikė jaunuolius, vasarį miško take užpuolusius jauną vyrą, kaltinusius jį priekabiavimu ir reikalavusius pinigų.

Šią žinią portalo kauno.diena.lt žurnalistams trečiadienio pavakarę patvirtino Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Julija Samorokovskaja.

Pasak jos, sulaikyti penki asmenys. Visi jie – nepilnamečiai.

Primename, kad incidentas Vilniuje, Karoliniškių miško take, įvyko vasario 15 d. Čia jaunuolių grupė užpuolė 1998 metais gimusį vyrą, atėmė iš jo asmens tapatybės kortelę ir reikalavo 2500 eurų.

Savo nusikaltimą jie filmavo, o vaizdo įrašas netrukus pateko į socialinį tinklą. Jame buvo matyti, kad miško take užpultą 22-ejų metų vyrą jaunuolių grupė surišo, lipnia juosta sutvirtindami jam rankas ir užklijuodami burną. O vėliau vesdamiesi tolyn katino priekabiavimu prie mažametės.

Taikiniu tapęs vyras teisinosi su 13-mete norėjęs tik pasivaikščioti. Netrukus atvesdinę mažametę jaunuoliai liepė 22-ejų vyrui jos atsiprašyti ir pabučiuoti batus. Paskui savo auką jaunuoliai pritvirtino prie medžio lipnia juosta ir liepė laukti, kol išlaisvins praeiviai.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl savavaldžiavimo ir turto prievartavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bananu

bananu portretas
situos SVIETO lygintojus gerai pamaitinti guminiais BANANAIS jai negalima sodinti i KALIUZE

Marija

Marija portretas
Tokius į kaleimą juk nesodina,už tai,kad nepilnamečiai.Gaila.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių