Sostinėje – gaudynės: nuo policijos sprukęs girtas vilnietis kelionę baigė pasienyje

  • Teksto dydis:

Vilniaus policija paviešino įrašą, kuriame matyti, kaip nuo pareigūnų sprukęs vyras buvo sučiuptas pasienyje.

Nuo patrulių sprukusio vairuotojo kelionė baigėsi Medininkų pasienio kontrolės punkte – neblaivaus vyro vairuojamą transporto priemonę sustabdė „ežys“. Pažeidėjui surašytas administracinių nusižengimų protokolas už daugybę Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Spalio 29 d. apie 4.07 val. Dzūkų gatvėje sostinės patrulių ekipažas pastebėjo automobilį „Mercedes Benz“, kurio vairuotojas įtartinai manevravo per eismo juostas. Buvo nuspręsta sustabdyti šį įtartiną automobilį ir patikrinti. Pareigūnai įjungė specialiuosius garso bei šviesos signalus ir nurodė automobilio vairuotojui sustoti.

Tačiau „Mercedes Benz“ vairuotojas padidino greitį ir važiavo toliau. Policijos patruliai, važiuodami paskui nestojusį automobilį, per garsiakalbį vis reikalavo sustoti, tačiau į reikalavimus sustabdyti transporto priemonę bėglys nereagavo ir viršydamas greitį, pažeisdamas kelių eismo taisyklių (KET) reikalavimus, lėkė Liepkalnio gatve, vėliau – Minsko plentu, Medininkų pasienio punkto link.

Stop kadras

Vietomis pažeidėjas spaudė greičio pedalą iki 180 km/h – keldamas pavojų ne tik sau, bet ir kitiems eismo dalyviams. Netoli Medininkų kaimo, Vilniaus rajone, pareigūnams į pagalbą skubėjo kitas ekipažas, kuris laiku spėjo panaudoti specialią priemonę „ežį“ – sprunkančio pažeidėjo automobilio greitis sumažėjo, tačiau bėglys vis dar bandė pabėgti nuo jį besivejančių patrulių. Tik įvažiavus į Medininkų pasienio kontrolės punktą, bėglio kelionė baigėsi. Netrukus paaiškėjo, kad automobilį vairavo neblaivus (1,08 prom.) 50 metų vyras, kartu važiavo ir dvi akivaizdžiai neblaivios keleivės (48 ir 43 metų). Vairuotojas vengė sulaikymo, priešinosi policijos pareigūnams, todėl buvo panaudotos specialiosios priemonės.

Pažeidėjas pristatytas į policijos įstaigą, jam surašytas protokolas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostas

Kostas  portretas
idomu butu pavarde suzinot ,giminystes rysius ir tt

L?

L? portretas
Reiki gi būt tokiam IQ nuliui.

Anonimas

Anonimas portretas
pagarba pareigunams pagavo gaideli ir dvi visteles
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių