Šokiruojančios detalės apie šimtatūkstantinį reketą: vyras buvo pagrobtas ir išvežtas?

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių apie ketvirtadienio įvykį sostinėje, kai užblokavęs kelią BMW, iš jo vairuotojo vyras pareikalavo šimtatūkstantinės sumos.

Kaip teigė Vilniaus apskrities pareigūnai, birželio 8 d. 23.20 val. į policiją kreipėsi vyras, gimęs 1996 metais. Jis teigė, kad buvo pagrobtas ir automobiliu išvežtas į Lenkiją.

Paaiškėjo, kad pastarasis įvykis turėjo priešistorę – tą pačią dieną, apie 13 val., Vilniuje, T. Kosciuškos gatvėje, šio vyro vairuojamam automobiliui „BMW 840“, kuris pagamintas 2020 metais, kelią užblokavo automobilis „Mercedes-Benz“.

Transporto priemonėje sėdėjo trys asmenys. Iš automobilio „Mercedes-Benz“ išlipęs vyras liepė važiuoti paskui šį automobilį ir grasindamas iš BMW vairuotojo reikalavo 100-200 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto prievartavimo dalyvaujant organizuotoje grupėje.

Už tai gali grėsti laisvės atėmimas nuo trejų iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sakoma,

Sakoma, portretas
kaip uzdirbai - taip ir isleisi! Ir nera cia ko kistis i tokiu santykius!

Visa tai daro atmatos

Visa tai daro atmatos portretas
Kurios turi stogus teismuose ir kitose grandyse??

.

. portretas
Tokie įvykiai šiaip sau nevyksta, arba įsiskolinęs nonori skolų gražint ir ruošiasi gyvenimą baigt pamautas ant kuolo, arba rinkos nepasidalina narkodileriai. Bet kokiu atveju teisėsauga privalėtų pirmiausia išsiaiškinti ką tas pagrobtasis prisidirbęs, ir nei skolininkų, nei narkodilerių ginti ir saugoti neturėtų, tai visuomenės parazitai, jiems išdvėsus visiems gyventi būtų saugiau ir lengviau.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių