Siautėjo sužvėrėję nepilnamečiai: mušė, atiminėjo pinigus, daužė telefonus

  • Teksto dydis:

Vakar dienos sostinės policijos suvestinėse užfiksuotas ne vienas nepilnamečių smurto atvejis.

Kaip pranešė Vilniaus policija, balandžio 2 d. apie 17 val. Vilniuje, Vydūno g., du nepilnamečiai sumušė šešiolikmetį ir atėmė 8 eurus. Apie 17 val. 30 min. nukentėjusiajam einant Spaudos rūmų link, trys nepažįstami vaikinai sumušė jį ir, iš rankų išplėšę mobiliojo ryšio telefoną, numetė jį ant žemės. Nukentėjusysis dėl galvos smegenų sukrėtimo gydomas ligoninėje. Įtariamieji ieškomi.

Balandžio 2 d. apie 15 val. 15 min. Vilniuje, Vydūno g., viešojo transporto stotelėje, jaunuolis, pagrasinęs peiliu, iš vienuolikmečio atėmė 1 eurą. Įtariamasis ieškomas.

Smurtavo ir merginos.

Balandžio 2 d. apie 20 val. Vilniuje, Ozo g., miškelyje, trys merginos sumušė šešiolikmetę ir atėmė piniginę su pinigais, banko mokėjimo kortele, moksleivio pažymėjimu. Nuostolis – 28 eurai. Nukentėjusiajai nustatyta nosies kaulo lūžimas. Įtariamosios ieškomos.


Šiame straipsnyje: Nepilnamečiaismurtaspolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone.

Nuomone. portretas
O tai ne Landsbergis kaltas ,bet ta per didele demokratija ir poniu beatodairiskas istatymu leideju vykdymas.Vaiko sudrausminti negali.Uzmesti per uspakali didziausias nusikaltimas .Krucinskeine uzmetusi per kombenzona vaikui padare didziausia nusikaltele.Greit bus metai kaip tampoma po teismus.Ir todel galimai,kad butu teisios vaiku teisiu ponios apsmeizusios Egle ,kad isgerusi.Kodel ju niekas neteisia.?Tai tokia padetis ir yra tu urodu dauginimasis.Dar m,at jiem pasalpas besidauginantiem is pasalpu gyvenantiem pakels.Gerkit ,gerkit

Anonimas

Anonimas portretas
Ir atrodo, sovietinio raugo nematę, visi liandzbergmečiu gimę....

Pensininke

Pensininke portretas
Tegu Sakaliene su ZIOBIENE tokius banditelius atiduoda i Naujaja Zelandija kam nors isivaikinti. Kodel jie nori letu , nebrandaus mastymo vaiku?
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių