Šeškinės gyventojus šiurpina galimi narkomanai: teko įsikišti pareigūnams ir medikams

  • Teksto dydis:

Šeškinės mikrorajono gyventojai socialiniuose tinkluose pasidalijo informacija, jog popietę į kiemą ties Musninkų g. 16 skubėjo specialiosios tarnybos. Pasak liudytojų, vieną žmogų pareigūnai išsivežė, kitą – teko gaivinti medikams.

Feisbuko grupėje „Šeškinė“ vilniečiai pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose matyti policijos bei greitosios medicinos pagalbos automobiliai, o ant žemės gulėjo vyras. Kaip pasakojo vietiniai gyventojai, netoli Musninkų g. 16-ojo namo specialiosioms tarnyboms teko gaivinti galimai perdozavusį žmogų.

„Vieną supakavo. Jau kominis buvo. Draugeliai dar bandė jį pakelti. Kaimynai su šuniukais stebėjo šį veiksmą. Bet tiek to žmogaus draugeliai, tiek kaimynai išsilakstė išgirdę policijos sirenas. Greitoji ilgai stovėjo, gal gaivino, nežinau“, – rašė įrašo autorė.

Po šiomis nuotraukomis užvirė vietos gyventojų diskusija, kad apsvaigę žmonės – Šeškinės kasdienybė. Kai kurie net siūlė nekviesti spec. tarnybų, nes medikai padeda atsistoti ant kojų, o galimi narkomanai po to toliau šiurpina vietinius gyventojus ir situacija niekaip nepasikeičia.

„Kaip tik nereikėjo kviesti tarnybų, o tai dabar „atkačialins“ ir vėl eis per kiemus“, – pasipiktinimo neslėpė viena gyventoja, užsiminusi, kad tokių asmenų dažnai matyti.

Tačiau buvo ir priešingai manančių vilniečių. Pasak vietinių, reikia žmonėms padėti, nepaisant to, kad jie į svaigalų liūną kartais įtraukia ir jaunus žmones.

„Gal šis nepatyręs pabandė ir neatsilaikė… Šunis, kates gelbėjam, tad žmogaus gyvenimas tikrai svarbus“, – diskutavo kita internautė.

Bendrojo pagalbos centro atstovai nurodė, kad pranešimas apie gulintį vyrą gautas 14.40 val. Iš pranešimo nebuvo galima identifikuoti, ar vyras apsvaigęs, ar jam sustreikavo sveikata, todėl į Musninkų gatvę pirmiausiai iškviesti medikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
O mirties bausme sugrąžinti narkomanams,pijokams,kalejminiams,pedofilams valdžiai neužtenka noro,ar babkiu ar bijo ES kažkokių pensininku

o

o portretas
idomu // kiek jums moka uz kom blokavima /cenzura/ ??? juk tiesa ir gyvybe kartais kainuoja reiskia moka neblogai ???===

tik

tik portretas
pridursiu kad visa sia velniava kelia slavu hebra su visa vasaline saika ........o
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių