S. Skvernelio gatvę aprašinėjusį vyrą komisariate pareigūnai laikė nepagrįstai, per ilgai

  • Teksto dydis:

Atlikusi tyrimą, policija nustatė, kad kad pernai vasarą tuomečio premjero Sauliaus Skvernelio gyvenamą gatvę aprašinėjęs Gediminas Vaitkevičius komisariate buvo laikomas laikė nepagrįstai ir per ilgai, rašo naujienų portalas 15min.lt.

Anot jo, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Imuniteto valdyba nustatė, kad šešias valandas komisariate laikyti G. Vaitkevičiaus nebuvo jokio reikalo, be to, nebuvo užpildytas dokumentas dėl laikino sulaikymo, tad priimta išvada, jog ir pats laikymas komisariate buvo nepagrįstas.

Kadenciją baigusios prezidentės Dalios Grybauskaitės ir buvusio susisiekimo ministro Roko Masiulio patarėjas G. Vaitkevičius skundą dėl policijos pareigūnų veiksmų parašė po to, kai pernai birželį buvo sulaikytas Upės gatvėje ir vėliau komisariate praleido ne vieną valandą.

Kaip rašo 15min.lt, dėl to buvo priimtas sprendimas taikyti tarnybinę atsakomybę dviem policijos tyrėjams, o paties G. Vaitkevičiaus – atsiprašyta.

„Tai įvyko dėl pareigūnų aplaidumo. Tyčios pareigūnų veiksmuose neįžvelgta“, – portalui sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorovskaja.

Vilniaus rajone esančios Upės gatvės asfaltas buvo aprašinėtas praėjusių metų birželio 10 dieną, ant jo buvo palikti užrašai „vagies namas“ ir „Skvernelis“ bei nupiešta rodyklė.

Gatvę apipaišiusį vyrą vietoje sulaikė Vadovybės apsaugos departamento pareigūnai ir perdavė policijai.

Baudžiamąją bylą dėl šmeižimo ir viešosios tvarkos pažeidimo nagrinėja Vilniaus regiono apylinkės teismas. Į antrąjį posėdį teismas rinktis ketina antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Siūlau iniciatyva: Surinkti pinigų užsakyti kelių žymėjimo ženklą (toki kaip būna karių kapai ir t.t.) Ant ženklo užrašyti "Lietuvos sąžinės ir antikorupcijos bei teisingumo namai" ir pastatyti jį su savivaldybės leidimu toje pačioje vietoje, kur buvo ištepliotas esfaltas

klp

klp portretas
visais laikais už teisybę mušama

Ką gi

Ką gi portretas
ankstesnėje "tarnyboje" įsisavino šmeižto platinimą, nes turėjo gerą mokytoją....
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių