R. Požėla apie mįslingą 15-mečio dingimą: nenoriu būti blogas pranašas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį narai Neryje toliau ieško savaitgalį dingusio 15-mečio Mykolo Davidonio. Dingusio vilniečio taip pat ieško policija, artimieji bei savanoriai. Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigia, kad šis įvykis yra mįslingas ir nieko guodžiančio kol kas negali pasakyti.

R. Požėla tv3.lt laidoje „Dienos pjūvis“ teigė, kad vykdomas tyrimas yra platus, neatmetamos ir įvairios incidento versijos, tarp jų – ir tai, kad galbūt jaunuolis yra tapęs nusikaltimo auka.

„Nenoriu spėlioti ar nenoriu būti blogas pranašas, nes kol nėra rezultatų, tol mes dirbame. Bet visos aplinkybės rodo, kad istorija bent dabar yra pakankamai mįslinga. Todėl nėra vienos labai aiškios versijos. Šalia vienos versijos yra ir kitos versijos, todėl tikrai labai platus tyrimas“, – kalbėjo R. Požėla.

Kaip jau buvo skelbta, vaikino paieškos palei Nerį vykdomos jau ketvirta diena. 

„Paieškos veiksmai toliau tikrai bus tęsiami, ji nestabdoma, nenutraukiama. Kol kas džiuginančių rezultatų neturime. Pareigūnai dirba pagal pradėtą ikiteisminį tyrimą, visuomenė ir artimieji taip pat jungiasi į grupes ir ieško toliau“, – portalui kauno.diena.lt trečiadienio rytą sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja.

Anot policijos atstovės, pareigūnai atlieka daug analitinio darbo – tikrina ir vertina informaciją – bei fiziškai ieško dingusio paauglio.

Prie upės savanoriai rado įvairius vaikino daiktus – striukę, kuprinę, telefoną, banko kortelę, ausines. 

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienį vakare. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos.

Mykolas Davidonis. Feisbuko nuotr.

Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Mačiusių jaunuolį ar žinančių papildomos informacijos prašoma skambinti numeriu +37061216174 arba policijai 112.

Planuojančiųjų savarankiškas paieškas prašoma remtis žemėlapiu ir stengtis ieškoti vietose, kurios dar nėra pažymėtos žemėlapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerb.komisarui.

Gerb.komisarui. portretas
Per eilę metų įsitikinome šie nesusipratėliai,kaip juos bari,kad nesivestų vaikų Staigiai nutyla ir dingsta.Stebėkite butus ,kur jie gyvena,Tai vyksta viešas bardakas ,taip dingsta ir vaikai.Skelbkite spaudoje,kad zmonės nebijotų ir praneštų policijai.Gal bus šioks toks poveikis.Gerb.komisare,atidėlioti negalima ,reikia kontroliuoti mokyklas ,kad nevyktų šie vienalyčių pokalbiai su vaikais,nes tai zalojama jų psichika ir yra nuteikemi prieš tėvus.Ragina nepasakoti tėvams,nes mes atsilikėliai ir mazaraščiai.Įpatingai raginami keistis lytį.

Gerb.Komisare,viešai reaguokite į šias pastabas,

Gerb.Komisare,viešai reaguokite į šias pastabas, portretas
ŠIOS TRAGEDIJOS TIK DIDĖS,NES JOS NEVALDOMOS IR NEKONTROLIUOJAMOSJjŪSŲ DARBŲ KRŪVIS TAIP PAT DIDĖS,BET REZULTATAI NEDUOS TEIGIAMŲ VAISIŲ.,KOL NEPRADĖSITE DOMĖTIS VIENALYČIŲ ASMENŲ VIEŠU DĖMESIU PAAUGLIAMS.TtURĖJOME DAUGEMETĘ KAIMINYSTĘ SU ŠIAIS ASMENIM.MATĖME TAI,KO NEI VIENAM NORMALIAM ZMOGUI NELINKIME.kATEGIRIŠKAI UZDRAUSTI ŠIŲ VEIKĖJŲ LANKYMĄSI MOKYKLOSE,KUR PROPAGUOJAMA IŠKRYPĖLIŠKAS POZIŪRIS Į VYRO SU VYRU AR MOTERS SUMOTERIMI ,,NEPAKARTOJAMĄ MEILĘ,,PROPOGUOJAMAS NAUDOJIMAS KANAPĖM IR MAZAIS KIEKIAS NARKOTIKAIS.kODĖL VYKSTA TOKIA NEKONTROLUOJAMA BETVARKĖ.kUR ZIŪRI ŠVIETIMO MINISTERIJA ,KAIP JIE TEN ĮLEIDZIAMI.

Kokį čia klausimą keliat, kodėl paleido krūvą žmonių

Kokį čia klausimą keliat, kodėl paleido krūvą žmonių portretas
Faktas juk aiškus, kodėl kad nukreipt dėmesį, kol organai išvažiuos į užsakymo šalį. Jaunimo organais dažniausiai prekiauja landsgrybio tėvynės neliečiamieji, nes jiems negalioja įstatymai, jie virš visko visose šalyse! Žiūrėkit, prieš kokį 10 metų kai į dievo išrinktųjų tinklą pakliuvo jauna studentė ir iškilo izraelietiška pavardė tai iškart visa spaudasklaida nutilo, neliko jokios informacijos, kažkoks kaimo jonis jonaitis buvo nubaustas už visas 30 štukų pakelėse nužudytų merginų.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių