Iš Prancūzijos išsiųstas kaunietis įkliuvo beveik dvejus metus jo ieškojusiai policijai

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė Kauno gyventoją. Paaiškėjo, kad Prancūzijos įstatymus pažeidęs vyras nemalonumų su teisėsauga turi ir gimtinėje – jo beveik dvejus metus ieškojo Kauno policija.

Ketvirtadienį popiet Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai gavo informacijos, kad reisu iš Paryžiaus atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo.

Nusileidusio orlaivio įgula, kaip įprasta tokiais atvejais, VSAT pareigūnams perdavė voką. Jame buvo iš Prancūzijos už ten padarytus teisės pažeidimus išsiųsto 47-erių kauniečio dokumentai.

Informaciją apie šį keleivį tikrinę pasieniečiai išsiaiškino, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje. Nustatyta, kad nusikaltimo padarymu įtariamo kauniečio paiešką 2019 m. rugsėjo 9 d. buvo paskelbusi Kauno apskrities policija.

Pasieniečiai vyrą sulaikė ir pristatė į sostinės oro uosto užkardos patalpas. Tą pačią dieną ieškomasis perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Šiemet pasieniečiai iš viso sulaikė 170 asmenų, kurie dėl įvairių priežasčių ieškoti Lietuvos bei užsieniečio šalių teisėsaugos žinybų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kodėl nėra nuotraukos to kurio ieškojo?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių