Politiką A. Anušauską su šeima užsipuolė agresyvus vyras: liejosi ne tik keiksmai

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę Seimo narys Arvydas Anušauskas socialiniame tinkle pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksavo agresyvų vyrą. 

„Gal kas mato dabar Vilniaus senamiestyje ar troleibuse šį tipą? Gedimino prospekte mėgino mane su šeima, einant pro šalį,  užpulti“, – rašė A. Anušauskas, kuris Gedimino prospektu ėjo su žmona ir vežimėlyje gulinčiu vaiku. 

Vaizdo įraše matyti, kaip vyras ant žemės, politikui po kojomis, papila gėrimą ir pradeda dengtis nuo filmuotojo: „Kas yra gaidy, seniau, bl***. Seniau, kas tau yra? Pažiūrėk, kaip atrodai. Mink toliau.“

Vaizdo įraše matyti, kaip nufilmuotas vyras politikui su šeima rodo necenzūrinius gestus. Eidamas toliau jis paplekšnoja ir sau per užpakalį. 

Portalui kauno.diena.lt A. Anušauskas pasakojo, kad vaizdo įraše matomas vyras jį atpažino ir pradėjo plūstis. „Šaukė, kad išlįsčiau iš laikraščių: plūdo ir mane, ir vaiką, ir ypatingai žmoną. Jam pasakiau, kad gal policiją iškviesti, tada jis pasakė, ką galvoja ir apie policiją. Nelabai ir įsiklausiau, ką šnekėjo, nes kalboje vyravo keismažodžiai“, – pasakojo politikas. 

 

 

Pašnekovas pasakojo, kad agresyviam vyrui staigiai pašokus, politikas su žmona užstojo vežimėlį ir išsitraukė telefoną filmuoti. „Žinau, kad tokius agresyvius tipus viešinimas pristabdo – kai niekas jų nemato, jie labai drąsūs. Tačiau toks mano elgesys nelabai jį pristabdė, jis išliejo ant manęs savo kokteilį, išsiplūdo ir pasileido į kojas. Laimei, nenukentėjome. Tačiau dabar galvoju, kur su vaiku galime išeiti, kad vidury dienos, vidury Vilniaus nesusidurtume su agresija. Aš niekada neturėjau apsaugos priemonių apmalšinti tokiems tipams, bet dabar apie tai galvoju“, – politikas teigia dėl šio incidento policijoje parašęs pareiškimą. 

„Galiu pasakyti, kad jis labai greitai bėga. Skambindamas policijai sekiau jį iš toli, užėjau į vieną kiemą ir radau jį ties šiukšlynu, bet tada jis šoko per tvorą ir pabėgo. Jis aukšto ūgio – apie 1.90 cm, stamboko sudėjimo, bet jei būtų kumščius paleidęs į darbą, tikrai su žmona nebūtume stovėję ir žiūrėję“, – anot A. Anušausko, incidentą matė ir daugiau žmonių, kai kurie šį įvykį taip pat užfiksavo telefonais.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja portalui patvirtino, kad apie šį incidentą policijai buvo pranešta 13.37 val. „Įtariamojo nepavyko sulaikyti, bet greičiausiai bus pradėta administracinė teisena“, – sakė policijos atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tedas

Tedas portretas
......vargsiukas Anuskelis ir vel nuskriausto vietoje.....tai ji raudonieji, tai baltieji puola..))) Geri vyrai ramiai sau vaiksto ir ju niekas nepuola.

miliuk

miliuk  portretas
liaukis

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Besikeikianti ir besikoliojanti šunauja pasirodė visame savo gražume. .............Ir kas po to gali balsuoti už tą dvokiančią rusišku karbofosu partiją?
VISI KOMENTARAI 103

Galerijos

Daugiau straipsnių