Policija prašo pagalbos: Vilniuje dingo penkiolikmetė, ieškoma nuo balandžio

Vilnius policija ieško dingusios be žinios penkiolikmetės.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios be žinios penkiolikmetės Martos Ščedrovos, gimusios 2008 metais.

Šių metų balandžio 16 d. apie 15 val. penkiolikmetė išėjo iš bendruomeninių vaikų globos namų Vilniuje, Liepyno g., ir iki šiol negrįžo. Jos buvimo vieta nežinoma.

M. Ščedrovos požymiai: apie 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, juodų iki pečių plaukų. Išeidama mūvėjoi juodas džinsines kelnes, vilkėjo juoda sportinę striukę su gobtuvu, avėjo juodus sportinius batelius.

Sostinės policijos pareigūnai prašo asmenų, mačiusių ar žinančių šios nepilnametės buvimo vietą, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Ilona Ofoničeva, tel. 8 698 17021, el. p. ilona.ofoniceva@policija.lt arba paskambinti skubiosios pagalbos tarnybų telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mano

Mano portretas
Bet ta policija irgi įdomi vienus jau po dienos, dvieju, paskelbia visuotine paieška, o kartais jiems nusišikar paauglė ar senukas, tik po mėnenesio, pradeda skalambinti pavojaus varpais apie dingusi asmeni

One

One portretas
Gyveno globos namuose kažkodėl.dava artimeji netveria rūpesčių kur dingusios.idomiai gaunasi.jei globos namuos tai iki tol matyt nerūpėjo

jamba

jamba portretas
tris metus gal pratemps pas bachūrą/-us, ir laisva :)
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių