Policija ieško dviejų vyrukų – svetimo turto niokotojų (gal atpažinsite?)

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Atpažinusius nusikalstamą veiką galbūt įvykdžiusius asmenis (nuotraukoje), prašome kreiptis į Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Agniją Šablovską tel. (8 5) 219 89 80, mob. tel. 8 6471 6365.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnį – Turto sunaikinimas ar sugadinimas. Tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu arba išardydamas ar sugadindamas įrenginį ar agregatą, jeigu dėl to galėjo nukentėti žmonės, arba sunaikino, išardė ar sugadino strateginę arba svarbią reikšmę nacionaliniam saugumui turinčių juridinių asmenų infrastruktūrą sudarantį turtą ar jo dalį, arba sunaikino ar sugadino didelės vertės svetimą turtą ar didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčias vertybes, - baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Cia jaunieji spekuliantai -numavicius ir staskevicius svajoja apie savo kinietisko slamsto parduotuviu tinkla
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių