Policija dažniau lankysis Užsieniečių registracijos centre

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policija penktadienį pranešė, kad dažniau lankysis Pabradėje įsikūrusiame Užsieniečių registracijos centre po neseniai čia įvykusio incidento.

Policija teigia, kad veiksmų imamasi siekiant „nuraminti visuomenę (...), kad būtų užtikrinta viešoji tvarka, miestelio bei centro gyventojų saugumas“.

Užsieniečių registracijos centre Pabradėje trečiadienį vakare grupei užsieniečių sukėlus neramumus, pareigūnams teko panaudoti ašarines dujas ir imtis kitų drausminimo priemonių.

Pastaruoju metu Užsieniečių registracijos centre apgyvendinama kur kas daugiau migrantų, išaugus nelegalios migracijos srautams iš Baltarusijos.

Iš viso šiemet į Lietuvą iš Baltarusijos bandė patekti per 500 neteisėtų migrantų: šešiskart daugiau nei per visus 2020-uosius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jie mums - prabanga!

Jie mums - prabanga! portretas
prie tokio gyvenimo pratusių nepajėgsime išlaikyti... Ar žino jų REGISTRACIJOS centro bei PASIENIO darbuotojai, kad: Baltrusėje Sirija bei Irakas laikomi raudonąja Kovido zona? - Gal todėl BY atsiskraidintų ,,pabėgėlių" nei testuoja, nei karantinuoja - tik veža link mūsų ir kuo greičiau permeta mums juos per sieną. Apie tai Jų Tube pasakojo jų TV kanalas. Vadinasi, šios mūsų tarnybos dirba DIDELĖS RIZIKOS ZONOJE - ir patys savimi rizikuoja, ir Lietuvai tai pavojinga, ypač, jei tai DELTA Kovido atmaina.

Anonimas

Anonimas portretas
prasau jau virs 700 ju yra su didziausiom prtenzijomis nurodo is kokiu markatingu maista teikti pilduti visas uzgaidas jei moteris 17000 e sumokejo kad ja cia atveztu tai jie yra vargsai ubagai ar lengvo gyvenimo ieskantys tinginiai ar musu lietuvos zmonems jus suteiket tokias salygas vyti juos is lietuvos tik tegul Anusauskas Gabrielius Simonyte isgaudo uodus Pabradeje kurie jiems trukdo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių