Pasiaiškino, kodėl iš pradžių neskelbė, kad girta gimdyvė – policininkė

Apie tai, kad neblaivi gimdyvė Vilniuje yra policijos pareigūnė neskelbęs Policijos departamentas teigia, jog buvo pateikta pirminė informacija apie įvykį.

„Apie įvykį buvo paskelbta pirminė gauta informacija ir ikiteisminis tyrimas dar nebuvo pradėtas“, – BNS penktadienį atsiųstame komentare teigė departamentas.

Neblaivi moteris kūdikį pagimdė praėjusį šeštadienį. Kad tai – pareigūnė, Vilniaus apskrities policijos atstovai patvirtino šį penktadienį. Skelbtoje įvykių suvestinėje ši informacija nebuvo pateikta.

„Moteris neina užimamų pareigų ir yra nėštumo ir gimdymo atostogose. Surinkus pakankamai duomenų ir pradėjus ikiteisminį tyrimą, žiniasklaidai buvo patvirtinta informacija, kad moteris yra pareigūnė“, – informavo departamentas.

Paprastai įvykius, kurie yra susiję su pareigūnais ir tarnautojais, Policijos departamentas savo suvestinėje išskiria iš kitų įvykių ir nurodo asmens užimamas pareigas.

Pranešama ir apie tuos įvykius, į kuriuos pareigūnai pateko būdami ne tarnybos metu.

Surinkus pakankamai duomenų ir pradėjus ikiteisminį tyrimą, žiniasklaidai buvo patvirtinta informacija, kad moteris yra pareigūnė.

Nei Policijos departamentas, nei Vilniaus apskrities policija neatskleidžia, kokias pareigas moteris ėjo prieš išeidama gimdymo atostogų.

Vilniaus apskrities policija moters atžvilgiu pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

„Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja prokuratūra“, – informavo Policijos departamentas.

Šį pirmadienį policija pranešė, kad namuose gimdžiusiai 1981 metais gimusiai moteriai nustatytas sunkus 2,65 promilės girtumas.

Ji ir naujagimis paguldyti į ligoninę.

Vaiko teisių specialistai, komentuodami šį įvykį sakė, kad šeima anksčiau nebuvo žinoma vaiko teisių specialistams. Jų žiniomis, šeimoje yra daugiau vaikų.

Apie gimdymą tarnybas informavo giminaičiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

juk

juk portretas
policijoje dirba niekur kitur netike asmenys nes padorus zmogus faru salinasi o cia kontingentas tai runkeliovas is kaimo alkoholiku dinastijos tai dvasios ubagai kuriu ir gaila ddel ju gimdytoju genu kurie ir pavercia asmenybe bevalia be siekio ateities kurios nemato per sia veimainiska biurokratyne prizme kuri vadinasi valdzia su savo istatymais ir kt pristatymais zabojanciais ir zalojanciais eilini zmogu nes jis jau /nevertas/ mat pagelbos nes pats /kaltaas/ taip sistema pateisina savo /teisuma/ ir egzistavima.....

Anonimas

Anonimas portretas
Gal nereikia smerkti.

Aida

Aida portretas
Nepateisinu ir nesuprantu tu,kurie ja bando teisint.Del manes ji gali but nors ir prezidente.Visu pirma ji moteris it mama.Jau jei pries pati gimdyma sugebejo tiek prisigert,tai ir arkliui aisku,kad tai ne pirmas kartas.Galvojat tas vaikelis augs sveikas.Aisku,kad ne.Pasekmes bus.O kas ji islaikys?Valstybe ir mes.As labai uzjauciu mamas,auginancias neigalius vaikus.Linkiu joms stiprybes,bet sios personos nepatisinu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių