Pareigūnai prašo atpažinti: kas atsiėmė svetimą mobiliojo ryšio telefoną?

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.

Spalio 15 d. apie 20.32 val. Vilniuje, J. Jasinskio gatvėje, pareiškėjas, išsiuntęs mobiliojo ryšio telefoną „Apple Iphone 7 Black 128 GB“ tariamai pirkėjai M. T. į paštomatą Raudondvario pl. 284A, Kaune, pinigų už jį negavo.

Tyrimo metu gautas vyro, atsiėmusio prekę, vaizdo įrašas.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, atpažinusius šį vyrą, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Agne Varnaite, el. p. agne.varnaite@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geriausias darbo pasiūlymas

Geriausias darbo pasiūlymas portretas
Tai geriausias uždarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš keturis mėenesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau .....................>>>>>>>>>>>>>>> w­­­w­­­w.C­­­a­­s­­­h­­F­­­l­­­o­­­w77.C­o­m

siandien

siandien portretas
silainiu maksimoj zemaiciu plente buvau palikus nuotrauku remelius paveikslo pakuoteje, brudas pavoge, viskas nufilmuota, ar durni tie zmones. Filmuojama ir vistiek vagia.

Vezdas

Vezdas portretas
Kazkoks sedejes ne karta... "Tamposi" su jais...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių