Nuo pasieniečių sprukusi girta vairuotoja nesuvaldė automobilio ir apsivertė

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone pasieniečiai sulaikė neblaivią vietinę gyventoją, vairavusią automobilį „Ford Mondeo“, jo nesuvaldžiusią, nuvažiavusią į griovį ir apsivertusią.

Naktį iš pirmadienio į antradienį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Kenos pasienio užkardos pareigūnai Vilniaus rajono Kalvelių kaimo prieigose pastebėjo įtartiną automobilį „Ford Mondeo“. Jo šviesos tai įsijungdavo, tai užgesdavo. Įtartinai manevruodamas ir nesustodamas automobilis kirto geležinkelio pervažą ir nuvažiavo link pagrindinio kelio Vilnius-Šumskas.

Pusę kilometro vijęsi įtartinai vinguriavusį automobilį VSAT pareigūnai jį pamatė apvirtusį griovyje prie Kalvelių kaimo. Mašinoje buvo moteris ir vyras, kuriems pasieniečiai padėjo išlipti iš „Ford Mondeo“.

Vos pažvelgę į vairavusią moterį VSAT pareigūnai suprato – 51-erių Vilniaus rajono gyventoja buvo smarkiai apsvaigusi nuo alkoholio. Ji sunkiai orientavosi aplinkoje, vos išlaikė pusiausvyrą, vos judino liežuvį, tvoskė alkoholiu. Kartu su ja vyko ir 24-erių neblaivus Vilniaus rajono gyventojas.

Vairuotoją, keleivį ir „Ford Mondeo“ VSAT pareigūnai perdavė policininkams, kurie tiria šį įvykį. Į įvykio vietą buvo atvykę ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojai, apžiūrėję abu Vilniaus rajono gyventojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių