Moters pagalbos šauksmas: vyras sakė, kad važiuoja namo, bet dingo be žinios

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta moters rašymas atsiliepti asmenis, ką nors žinančius apie vasario pabaigoje Vilniuje dingusį jos vyrą Pavel Michno.

„Vasario 28 dieną dingo mano vyras P. Michno. Paskutinį kartą telefonu kalbėjome apie 18val. vakaro, sakė, kad važiuoja namo. Daugiau į skambučius neatsiliepė – telefonas išjungtas jau porą dienų. Policijai pranešėme, į ligonines skambinome – jokių žinių“, – rašoma socialiniame tinkle.

Pasak moters, dingęs jos vyras su savimi neturėjo jokio asmens dokumento.  Iš namų išėjo apsivilkęs tamsiai oranžinės spalvos megztinį, juodus džinsus, juodą striukę, avėjo juodus batus. P. Michno yra 187 cm ūgio, sveria 95 kg, kūnas – atletiškas.

„Reikalinga bet kokia informacija: gal kas kažką matė, ar žino? Visų prašau pasidalinti! Dėl informacijos su manimi galite susisiekti tel. nr. 867873412 arba pranešti 112. Būsime dėkingi už bet kokią informaciją!“ – skelbiama feisbuke.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams sekmadienį susisiekus su įrašo autore, ji sutiko, kad informacija pasidalyti su skaitytojais.

Vilniaus apskrities pareigūnai patvirtino, kad pranešimas apie P. Michno dingimą buvo gautas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

matyt išėjo degtukų

matyt išėjo degtukų portretas
tikiuosi grįš gyvas ir sveikas

tai o kokia

tai o kokia portretas
žmpnos pavardė, vardAs, kad pamatyti jos profilyje kaipmjis atrodo??? Juk dokumentų su savim neturėjo kaip rašoma.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Baikit tyčiotis iš žmonių nelaimių, kaip jus pasijustumėte jei jums taip atsitiktu ir kiti tyčiotusi
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių