Kruvinas dviejų grupuočių susidūrimas Vilniuje: pareigūnai sulaikė 13 gaujų narių

  • Teksto dydis:

Po kruvino dviejų grupuočių susidūrimo Vilniuje teisėsaugos pareigūnai sulaikė 13 nusikalstamoms gaujoms priklausančių asmenų.

Jie įtariami sunkiu sveikatos sutrikdymu.

Anot sostinės policijos pranešimo, prieš mėnesį viešoje vietoje dienos metu dvi Vilniaus grupuotės aiškinosi santykius dėl skolos už narkotines ir psichotropines medžiagas.

Susikirtus jų interesams, konfliktas peraugo į smurtą, panaudojant žmonių žalojimui skirtus įrankius ‒ vienos grupuotės narys buvo sunkiai sužeistas.

Netrukus po to teisėsauga gavo duomenų, kad po kelių dienų galimas šio konflikto tęsinys ‒ tam grupuotės nariai aktyviai ginkluojasi.

Kad užkirstų kelią šiam susitikimui, trečiadienį pareigūnai Vilniaus apskrityje sulaikė 13 organizuotos grupės narių ir atliko kratas jų namuose, automobiliuose.

Anot pranešimo, rasta ir paimta apie 1 kg narkotinės medžiagos – kanapių bei jų dalių, teleskopinė lazda, mobiliojo ryšio priemonės, tarnybinis policijos pažymėjimas, radijo stotis, antrankiai, krivulė, dujų balionėliai ir kiti ikiteisminiam tyrimui reikšmingi daiktai.

 

 

Sulaikytiems asmenims pateikti įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo, o vienam asmeniui – dar ir dėl disponavimo dideliu narkotikų kiekiu.

Šiuo metu sprendžiama dėl kardomųjų priemonių skyrimo.

Kai kurie iš sulaikytųjų žinomi teisėsaugos institucijoms, praeityje teisti už įvairių nusikaltimų padarymą. 

Pareigūnai tęsia ikiteisminio tyrimo veiksmus, siekdami nustatyti daugiau asmenų, prisidėjusių prie šios nusikalstamos veikos padarymo, nes, turimais duomenimis, konflikte galėjo dalyvauti iki 20 organizuotos grupės narių.

Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neatmesčiau galimybės, kad liberalė ARMONAITĖ,

neatmesčiau galimybės, kad  liberalė ARMONAITĖ, portretas
gali priklausyti NUSIKALSTAMOMS gaujoms--taip ji demonstruoja paskutiniu metu i š k r e i p t ą politinę laikyseną, --ir dar, juk IKI SUĖMIMO , panašiai e l g ė s i ir buvęs liberalų lyderis MASIULIS;-menkindamas KITUS,o pats vaidindamas "šventuolį",ir net būsimu g a r a n t u o t u Lietuvos prezidentu, šiai minčiai , galimai pritars ir GRYBAUSKAITĖ -- galiausiai "p a s k o l a" sujaukė visas KORTAS.

durnas konservliberastas

durnas konservliberastas portretas
šalin mentus, šalin, duokit laisvę

lietuvė

lietuvė portretas
Niekinantys sunkų duonos augintojų darbą dar susilauks Dievo rykštės. Niekinate valstiečius - tuomet ir duonos nevalgykite, ir sviesto nesitepkite, ir kiaušinių neragaukite - badaukite, badaukite. Jeigu galvojate, kad kiaušiniai Maksimoje auga, toks jūsų gyvenimo supratimas yra apgailėtinas. Apsiaukite guminius batus ir marš į laukus bulvių kasti, karvių melžti, kiaulidžių mėžti. Sužinoję duonos vertę, niekuomet nebegalėsite pjauti šakos, ant kurios sėdite ir niekinti sunkaus žemdirbių darbo. Švonderiai apgailėtini. Dėl gaujų "razborkių" - tegu jie vieni kitus ir išsimuša, taip įvyks natūralus tautos apsivalymas nuo tamsos išgamų. Niekas jų nepasiges.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių