Girtas prie vairo šviesoforą nuvertęs prokuroras neteko darbo

  • Teksto dydis:

Neblaivus vairavęs prokuroras Dainius Baraniūnas atleistas iš pareigų, ketvirtadienį pranešė Generalinė prokuratūra.

Tokį sprendimą generalinis prokuroras Evaldas Pašilis priėmė susipažinęs su baigto tarnybinio patikrinimo išvada ir teikimu dėl nuobaudos skyrimo.

Tarnybinio patikrinimo išvadoje konstatuojama, kad D. Baraniūnas gruodžio 5 dieną vairavo neblaivus, Rinktinės ir Žvejų gatvių sankryžoje atsitrenkė į pakelės šviesoforą ir pasišalino iš įvykio vietos.

„Tokiais neteisėtais veiksmais D. Baraniūnas padarė prokuroro vardą žeminantį poelgį, sulaužė prokuroro duotą priesaiką Lietuvos valstybei, pažeidė Lietuvos Respublikos prokuratūros įstatymą ir šiurkščiai pažeidė Lietuvos Respublikos prokurorų etikos kodekse nurodytus pagrindinius prokurorų profesinės veiklos principus“, – teigiama pranešime.

Dėl to, kad D. Baraniūnas vairavo neblaivus, atliekamas ikiteisminis tyrimas. Jam po eismo įvykio buvo nustatytas sunkus 2,79 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
DABAR EIS ADVOKATAUTI.GINS ŽULIKUS,BANDITUS,ŽMOGŽUDIUS,KURIUOS PATS NORĖJO SODINTI.TEN PINIGAI VOKELIUOSE,ADVOKATUI PINIGAI UŽ LAISVE,BET KOKIOM SĄLYGOM.MANO NUOMONĖ

Anonimas

Anonimas portretas
O kur baudžiamoji byla už vairavima su didesniu nei 1,5 promiliu girtumu?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių