Girtą pėsčiąjį išgelbėjęs vairuotojas: jis net nesuprato, kad tąnakt galėjo pasibaigti jo gyvenimas

  • Teksto dydis:

Vairuotojas Vitalijus feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje“ pasidalijo šiurpti priverčiančiais vaizdais – naktį kelyje netikėtai „išdygo“ girtas jaunuolis. Pilietiškas vairuotojas jaunuolį nuvežė namo, tačiau istorija galėjo pasibaigti ir kur kas skaudžiau.

„Važiuoju sau ramiai po sporto salės, greitis apie 85 km/val. Ir staiga viduryje kelio paskutiniu momentu matau kažkokį juodą judesį. O ten girtas, visiškai tamsiai apsirengęs, jaunuolis. Vaizdo registratorius naktį geriau filmuoja, bet gyvai važiuojant beveik nieko nesimatė už šimto metrų“, – situaciją komentavo Vitalijus.

Pasak pilietiško vairuotojo, pėsčiasis džiaugėsi, jog sprendimas išeiti į gatvę prišaukė norėtą rezultatą – šalikelėje sustojo automobilis. Tačiau apie tai, kad šlaistymasis kelyje galėjo baigtis tragiškai, jaunuolis nė negalvojo.

Sustoju, klausiu, ar jam gyventi atsibodo.

„Sustoju, klausiu, ar jam gyventi atsibodo. Sako, kad jau daugiau nei valandą eina, sušalo, niekas nesustoja, tai sugalvojo išeiti į patį kelią – džiaugiasi, kad rezultatas puikus, aš pats pirmas ir iškart sustojau. Taksi pinigų neturėjo. Net nesuprato, kad šiandien ir galėjo pasibaigti jo gyvenimas“, – socialiniame tinkle rašė vyras.

„Lauke aštuoni laipsniai šalčio, kelias slidus ir beveik visiškai juodas, o dauguma ten lekia +100 km/val. net dieną. Dėl viso pikto, kad kas nors vis gi neužmuštų, nuvežiau jį iki namų. Pats irgi streso gavau“, – emocijų neslėpė Vitalijus.

Po vyro įrašu socialiniame tinkle pasipylė internautų komentarai. „Ačiū jums. Tikiuosi, šiandien atsikėlęs padėkos Dievui, kad yra dar tokie žmonės kaip jūs“, – apie Vitalijaus sprendimą padėti žmogui rašė Diana.

„Labai didelė pagarba, kai yra gerų ir drąsių žmonių, nes praktiškai sustoti nulis šansų tokį pamačius“, – situaciją komentavo Vilma.

„Pagarba, kad padėjai žmogui!“ – Vitalijų gyrė Edgaras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pamoka-nepamoka...

Pamoka-nepamoka... portretas
Tas veikėjas ir toliau taip darys,dar ir kitiems patars kad čia geras būdas parvykti nemokamai namo,aišku kol kas nenukals ir galės invalido vežimėlyje važinėti.

Kiesa

Kiesa  portretas
Koks ačiū koks pagarba tokiam tik policija kviesti nėra ko šlaitysis gatvėmis girtam
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių