Apie nelaimę, kai Vilniuje užsidegė paauglys ir medikas: jaunuolis bandė daryti nuotraukas

  • Teksto dydis:

Po nelaimės sostinės Naujosios Vilnios rajone, kuomet nuo aukštos įtampos elektros laidų užsidegė nepilnametis, paaiškėjo detali įvykių grandinė. LNK reportaže pasakojama, dėl ko įvyko nelaimė.

Bendrasis pagalbos centras sulaukė ne vieno liudytojo skambučio, reaguota žaibiškai. Atvykę medikai skubėjo padėti paaugliui, tačiau ištiko dar viena nelaimė. Vienas brigados darbuotojas prisilietė prie elektros laido ir taip pat užsidegė.

Policija pranešė, kad medikas trumpam prarado sąmonę, jis skubiai išvežtas į ligoninę dėl stipraus, daugiau nei pusės kūno apdegimo.

Septyniolikmečio būklė taip pat bloga, jis irgi nudegė pusę kūno, suteikus pirmąją pagalbą vaikinas išvežtas į ligoninę.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Pranešama, kad nelaimė nutiko, kai vaikinas su drauge, aptvertoje geležinkelių teritorijoje, laipiojo ant traukinių vagonų. Vaikiną užkliudė elektros laidai.

Atvykęs į įvykio vietą medikas užlipo kartu su pareigūnais ant cisternos ir tada prisilietė prie laido, jį nutrenkė srovė ir atmetė į apačią.

Įvykio vietoje dirbo gausios specialiųjų tarnybų pajėgos. Visą situaciją detaliai papasakojo operatyvaus valdymo skyriaus vyriausiasis tyrėjas Darjuš Kolpak.

„Vaikinas su mergina. Vaikinui septyniolika metų, merginai penkiolika metų. Jie pateko į teritoriją, užlipo ant cisternų ir bandė daryti nuotraukas. Vaikinas prisilietė prie aukštos įtampos laidų ir jį nutrenkė elektra. Mūsų darbuotojai užlipo ant cisternos, ten gulėjo vaikinas, kartu buvo mergina, ji nenukentėjo. Atvykęs į įvykio vietą medikas užlipo kartu su pareigūnais ant cisternos ir tada prisilietė prie laido, jį nutrenkė srovė ir atmetė į apačią. Blogesnė situacija su mediku, jis buvo užsidegęs, jį pareigūnai kartu su priešgaisrine tarnyba gesino ir suteikė pagalbą“, – teigė D. Kolpak.

Darjuš Kolpak, stop kadras iš LNK reportažo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na joo

Na joo portretas
Debilu karta auga seniai aisku . gaila tik kad per tokius issigimelius normalus zmones nukencia

Nesuprantu :

Nesuprantu : portretas
Kodel trukdoma savizudziams!?

Tomas

Tomas portretas
O ka as sakiau rusiska elektra zudo, va nauduotu ekologiska jewro elektra nelaimiu nebutu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių