Dėl kontrabandinių cigarečių ne kartą nusvilęs vilnietis senų įpročių neatsisako

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone pasieniečiai pričiupo vietos gyventoją, baltarusiškų rūkalų „žinovą“, ir sulaikė 1 000 pakelių jo gabentų nelegalių cigarečių.

Trečiadienio rytą VSAT pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, viename Vilniaus rajono kaime sulaikė 48-erių vilnietį.

Vyriškiui priklausančiame  mikroautobuse „Fiat“ su  britiškais valstybinio numerio ženklais pasieniečiai aptiko 1 000 pakelių cigarečių „Minsk Capital QS“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Šio nelegalaus krovinio vertė, įskaičiavus visus Lietuvoje privalomus sumokėti mokesčius, – daugiau kaip 4 tūkst. eurų.

Kontrabandines cigaretes gabenęs vyras teisėsaugos pareigūnams – gerai žinomas, anksčiau ne kartą turėjęs bėdų dėl baltarusiškų cigarečių.

Ir šįkart dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką vilniečiui pradėta administracinė teisena.

Jo laukia bauda nuo 5 200 iki 6 000 eurų.

Po apklausos pareigūnai vyrą paleido, įteikę šaukimą atvykti į VSAT Pagėgių pasienio rinktinę, kai ten bus nagrinėjama jo administracinio nusižengimo byla.Sulaikyti automobilis ir cigaretės laikinai saugomi viename iš VSAT Pagėgių pasienio rinktinės padalinių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

didindama mokestine nasta valdzia nenori

didindama mokestine nasta valdzia nenori  portretas
kad jus rukytumet vietines kilmes...brangus mokamas parkingas ir tas skatina emigruot...a jeigu jau mentukai uzlipo...tai nax..meti viska ir begi...pox kad kalbos nemoki svarbu isemigruot laiku pakol nenusove kaip tos ligonnes pakaunej...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių