Nieko švento: automobilyje prie bažnyčios sėdėję vyrai pareigūnams įkliuvo su narkotikais

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Vilniaus apskrities policijos ekipažai vykdė prevencines priemones – tikrino automobilių stovėjimo aikšteles ir jaunimo susibūrimo vietas.

Kaip praneša policija, gruodžio 16 dieną apie 21.40 val. Vilniuje, Palydovo gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, priešais Šv. Kazimiero bažnyčią, buvo patikrintas automobilis „Audi A4“, kuriame sėdėjo du 31-erių ir vienas 27 metų vyras.

Pasiteiravus, ar jie turi su savimi ar automobilyje draudžiamų daiktų, vyrai patikino, kad nieko neturi. Vieno jų paprašius išlipti iš automobilio ir išimti iš kišenių visus daiktus bei padėti ant sėdynės, pastarasis iš kelnių kišenės ištraukė plastikinį maišelį su baltais milteliais. 31-erių vyras paaiškino, kad tai – narkotinė medžiaga amfetaminas. Pas kitus du narkotinių medžiagų nerasta.

Gruodžio 17 dieną vidurnaktį sostinės Helsinkio gatvėje, ties Vakariniu aplinkkeliu, pastebėtas įtartinas automobilis „VW Passat“, kurį nuspręsta sustabdyti ir patikrinti.

Kaip paaiškėjo, automobilį „VW Passat“ vairavo aštuoniolikmetis, kartu su juo važiavo ir septyniolikmetė keleivė. Automobilio salone buvusią kuprinę nuspręsta patikrinti. Ir ne veltui – kuprinėje rastas maišelis su dėžute, kurioje buvo žalia augalinės kilmės galimai narkotinė medžiaga. Paklausus, kam priklauso galimai narkotinės medžiagos, vairuotojas patvirtino, kad jam.

Tuo pat metu atokioje automobilių stovėjimo aikštelėje, ties Helsinkio ir Mozuriškių gatvės sankryža, buvo pastebėtas pareigūnams įtarimų sukėlęs automobilis BMW. Nuspręsta jį patikrinti. Bevažiuojant link automobilio, pareigūnai pastebėjo, kaip BMW vairuotojas staiga išlipo ir po automobiliu kažką padarė. Akylūs pareigūnai iškart pastebėjo, kad po automobiliu gulėjo du permatomi polietileniniai maišeliai. Paklausus aštuoniolikmečio vairuotojo, kas tuose maišeliuose, jaunuolis paaiškino, kad narkotinė medžiaga – žolė. Viename maišelyje buvo indelis su žalia augalinės kilmės specifinio kvapo medžiaga, o kitame maišelyje – suktinėms skirtas popierius. Patikrinus BMW ir vairuotoją daugiau draudžiamų daiktų nerasta.

Visi trys jauni vyrai sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėtas disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar tikrai

Ar tikrai portretas
buvo labai svarbu pamineti, kad prie baznycios?

Pany Kurwa

Pany Kurwa portretas
ale is kur tokiu lochu randasi? ,prie baznycios niuchina asiolai ir tiek

Nu geras

Nu geras portretas
O ka,ilgaskverniai neniuchina?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių