Sulaikytoji pareigūnų automobilyje išsirengė nuogai: vaizdo įrašas išplito internete

  • Teksto dydis:

Internete paplito vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip iš policijos automobilio viename Vilniaus komisariato kieme išlaipinama nuoga moteris. Kaip pareigūnų darytas įrašas atsidūrė „Discord“ platformoje, neaišku. Dėl to jau pradėtas tarnybinis patikrinimas. Tuo tarpu moteris turės atsakyti dėl vairavimo apsvaigus.

Kaip pranešė Vilniaus policija, 1983 metais gimusi moteris sekmadienį Vilniuje sukėlė avariją.

Sausio 19 d. apie 14.04 val. Saltoniškių ir T. Narbuto gatvių sankryžoje neblaivi (neblaivumą tikrintis atsisakė) moteris vairavo automobilį BMW. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo apsvaigus. 

Eismo įvykio liudininkai teigė, jog eismo įvykyje dalyvavusi BMW vairuotoja yra galimai apsvaigusi nuo alkoholio, elgiasi neadekvačiai.

Vairuotoja buvo sulaikyta ir atvežta į policijos komisariatą. Moteris pakeliui pareigūnų automobilyje išsirengė visiškai nuogai. 

„Apsirengsit ar sėdėsit nuoga?“ – paklausė pareigūnas, išlaipindamas moterį.

„Nuoga“, – atšovė ši.

„Nuoga taip ir eisit?“ – dar kartą pasiteiravo policininkas.

„Aha“, – vėl pakartojo moteris.

Išlipusi iš policijos automobilio moteris nusikeikė: „B..., kaip šalta“.

Jos dėmesį patraukė ant grindinio buvęs grupės SEL kompaktinis diskas. Moteris jį sviedė į sieną.

Komisariato kieme vedama prie pastato BMW vairuotoja keikėsi, spjaudėsi.

Prie durų ji vėl pamatė diską, paėmė jį ir dar kartą metė: „Suknistas tu py...e, eik tu n...!“ Tada ji kreipėsi į policininką: „Ne tau sakau, aš Sel'ui sakau“.

Nuogą moterį pastebėjo areštinės, esančios tame pačiame pastate, sulaikytieji, ir ėmė šaukti. Moteris atsisuko į langus ir kreipėsi į žiūrovus: „Okey, chebra, na ir ką?“

Kaip vaizdo įrašas atsidūrė internete, aiškinsis policijos tyrėjai.

„Pareigūnų atžvilgiu dabar pradėtas tarnybinis patikrinimas. Kolegos, mūsų tyrėjai, aiškinsis, kaip ta medžiaga galėjo patekti į viešą erdvę“, – portalui sakė Vilniaus policijos vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas.

Kai kuriems internautams užkliuvo tai, kad pareigūnai filmavo nuogą moterį.

„Pareigūnams numatyta instrukcija, jei žmogus yra neblaivus, neadekvataus, dėl bendros informacijos jie visada filmuoja tokius vaizdus. Dažnai filmuota medžiaga pridedama prie tarnybinių pranešimų, kai tyrėjams reikia nustatyti kažkokias bylos aplinkybes“, – į kritiką atsakė T. Bražėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip ir reik

Taip ir reik portretas
Taip ir reikia tokiai, tokios bukles vazineja, idomu ka sakytumet jei tokia ponia uzmustu kazka is artimu...... biesint tokia net veido nedengiant kad turetu pamoka.

SS

SS portretas
mentai gyvūnai su kabura, bet dar ne žmogai

Pajibat

Pajibat portretas
Mentai daunai jibani negana kad filmavo nors to jie negali daryti tai dar ir paviešino jos nuogos video... Discorde visur paplatinta kai ji nuoga be jokios cenzūros o čia ble užcenzūrave... Mest nx iš darbo tokius daunus
VISI KOMENTARAI 60

Galerijos

Daugiau straipsnių