Vilnius siūlo dar beveik 3,5 tūkst. vakcinų, registruoti kviečiama ir artimuosius

  • Teksto dydis:

Vilniuje per pastarąsias keturias dienas skiepą nuo COVID-19 gavo virš 12 000 gyventojų, tačiau apsukos nemažinamos ir trečiadienį – ketinama paskiepyti dar 3 466 vilniečius. Vilniaus miesto savivaldybė primena – registruotis skiepui galima ir toliau, kadangi skiepijimas „Vaxzevria“ (buvusi „AstraZeneca“) tęsis, o laisvų vietų dar yra. Registracija vyksta svetainėje vakcina.vilnius.lt.

Registruotis skiepui galima ne tik pačiam, sistemoje galima užregistruoti ir artimąjį, kuris patenka į paskelbtas prioritetines grupes.

Jau šią savaitę prioritetinių grupių sąrašus papildys pareigūnai, kurių sąrašai jau renkami, taip pat asmenys, kurie rūpinasi neįgaliaisiais, psichiatrines paslaugas teikiantys specialistai.

Šios savaitės pabaigoje tikimasi gauti didelę „Pfizer-BioNTech“ vakcinų siuntą, kuria pirmiausiai bus skiepijami 65 metų ir vyresni asmenys, nurodę, kad nori būtent šios vakcinos.

Šiuo metu yra virš 3 tūkst. laisvų vietų skiepui gauti, registruojantis per elektroninius valdžios vartus bus galima pasirinkti ir norimą vakcinacijos laiką, ir patogiausią iš 4 vakcinavimo vietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių