Vilniuje – trys tarptautinės atsinaujinančiai energetikai skirtos konferencijos

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vilniuje vyks trys atsinaujinančiai – vėjo ir saulės – energetikai bei elektriniam mobilumui skirtos tarptautinės konferencijos.

Dvi dienas vyksiančioje konferencijoje „WINDMission BSR (Baltic Sea Region) 2023“ verslo, valdžios atstovai bei ekspertai iš Lietuvos ir užsienio diskutuos apie vėjo energetikos sektorių ir jo ateitį – geopolitinius, finansinius, tiekimo grandinės iššūkius, naujausias technologijas ir sprendimus, jūrinio vėjo elektrinių parko vystymą Baltijos jūroje ir kita.

Vienos dienos konferencijoje „Solarise! Lithuania 2023“ institucijų, verslo atstovai bei ekspertai diskutuos apie dabartinę situaciją saulės energetikos sektoriuje bei jo ateitį. 

Taip pat vieną dieną vyksiančioje konferencijoje „Charging Point Lithuania 2023“ daugiausia dėmesio bus skiriama elektrinio mobilumo Lietuvoje teisiniam reglamentavimui ir elektromobilių infrastruktūros plėtrai. Renginyje dalyvaus valdžios ir savivaldos institucijų atstovai, investuotojai, elektromobilių infrastruktūros vystytojai bei ekspertai.

Konferencijas rengia atsinaujinančios energetikos sektoriaus renginių organizatorė  „The Voice of Renewables“ bendradarbiaujant su Lietuvos vėjo elektrinių asociacija, Lietuvos saulės energetikos asociacija, Lietuvos vartotojų aljansu bei advokatų kontora „Walless“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių