Vilniuje surengta D. Trumpo palaikymo akcija sulaukė policijos dėmesio

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniuje buvo surengta JAV prezidento Donaldo Trumpo palaikymo akcija. Jos metu ant Gedimino kalno iškilo baltos raidės „Trump“, o į akcijos vietą vyko policijos pareigūnai.

Dieną į palaikymo akciją prie JAV ambasados Vilniuje susirinko būrelis žmonių, pasipuošusių D. Trumpą palaikančiais atributais. Vėliau, vakare, apie 18 val., ant Gedimino kalno pasirodė didžiulės, baltos raidės „Trump“. Dėl triukšmo buvo kviesta ir policija.

Portalui diena.lt Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja teigė, kad pareigūnai į akcijos vietą atvyko, tačiau pažeidimų nenustatė. Palaikymo akcija vyko taikiai ir teisėtai, jos organizatorius pareigūnams pateikė visus reikalingus dokumentus.

„Trumpo palaikymo akciją padarėme tam, kad parodytume Lietuvos žmonėms ir užsienio lietuviams, jog yra žmonių, kurie palaiko jį ir jo politiką. Jis per bemaž 50 metų yra vienintelis prezidentas, nesukėlęs ir nepradėjęs jokio naujo karo, išskyrus taikaus prekybos karo su Kinija, kai jai uždėjo muitus prekių importui, taip amerikietiškos prekės tapo konkurencingos ir taip JAV vidaus pramonė labai stipriai atsigavo, o JAV bedarbystė atsidūrė rekordinėse žemumose. Taip pat jis labai sustiprino pasididžiavimą savo šalimi, žmonių vienybę, žmonių savigarba tikrai labai pakilo“, – sakė akcijos organizatorius Kęstutis J. Tamašauskas.

Anot jo, Lietuvoje žmonės irgi turi pradėti tikėti savo valstybe, vėl pakelti galvą ir didžiuotis Lietuva.

Primename, kad JAV prezidento rinkimai vyks lapkričio 3 dieną. Juose varžysis respublikonas D. Trumpas ir demokratas Joe Bidenas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tulpes@lrpk.lt

tulpes@lrpk.lt portretas
O kodel nerasote, kad ant Baltojo tilto buvo kita akcija F*U*C*K- TRUMP????

Klaudijui

Klaudijui portretas
O tamsta ziuriu CNN vemalus ryji net pasicepsedamas. Jis nesukurė naujų darbų, o juos prarado. TAMSTAI ZODIS PANDEMIJA KA NORS REISKIA? PPRIES PANDEMIJA TARP MOTERU, JUODAODZIU, LOTYNO AMERIKIECIU BEDARBYSTE BUVO REKORDISKAI MAZA. Jūs galvojat, jis iš savęs kažką žmonėm duoda? TAIP, JIS PREZIDENTO ALGOS NEIMA, KADANGI ISTATYMISKAI JOS NEGALI ATSISAKYTI, ALGA PAAUKOJA LABDARAI. Trumpas padėjo tik milijardieriams tapti dar turtingesniems, išvengti mokęsčių bei padėti pramonės kompanijoms nepaisyti Paryžiaus susitarimo dėl klimato kaitos. PIRMAS TEIGINYS VISISKAS MESLAS, DAUG AISKINT. ANTRAS JAV, KAD IR PASITRAUKUS IS PARYZIAUS SUSITARIMO VIENINTELE IS SALIU KURI SUMAZINO CO2 ISSKYRIMA.

Virš visko

Virš visko portretas
Kokią jie teisę turi kalbėti už visą Lietuvą?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių