Vilniuje socialiai atsakingiausioms šalies įmonėms įteikti apdovanojimai

  • Teksto dydis:

Valdovų rūmuose Vilniuje 14-ai šalies įmonių ketvirtadienį įteikti „Nacionaliniai atsakingo verslo apdovanojimai 2022“, pranešė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM).

Kai kurios įmonės įvertintos ne vienoje kategorijoje. Iš viso įteikta 20 apdovanojimų mažoms, vidutinėms ir didelėms įmonėms.

Pagrindinį apdovanojimą „Metų socialiai atsakinga įmonė 2022“ laimėjo konsultacijų ir mokymų kompanija „SDG“.

Įmonė apdovanota už socialinę atsakomybę kuriant darbuotojų gerovę, remiant bendruomenes ir vykdant aplinkai draugišką veiklą.

Atsakingiausios Lietuvos įmonės išrinktos šešiose nominacijose – „Metų darbovietė“, „Metų bendruomeniškiausia įmonė“, „Aplinkai draugiškiausia įmonė“, „Palankiausią emocinę aplinką kurianti įmonė“, „Šeimai palankiausia darbovietė“, „Negalią turintiems žmonėms draugiškiausia įmonė“.

 „Lietuvoje daugėja įmonių, kurios socialinei atsakomybei skiria vis didesnį dėmesį – stiprina savo organizacijas atsigręždamos į darbuotojus ir jų šeimas, kuria palankią aplinką žmonėms su negalia ir glaudesnius ryšius su bendruomenėmis, įgyvendina aplinką tausojančias iniciatyvas“, – pranešime sakė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė.

„Socialiai atsakingas verslas kuria vertę mūsų visuomenei ir yra vertas mūsų visų pasididžiavimo. Šios įmonės tampa pavyzdžiu kitoms įmonėms, ypač toms, kurios dar tik žengia pirmuosius žingsnius link socialinės atsakomybės“, – pridūrė ji.

Kasmet rengiamo atsakingo verslo apdovanojimų konkurso tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į socialiai atsakingo verslo svarbą ir naudą visuomenėje.

Iš viso 2022-aisiais 65 Lietuvos įmonės pateikė 110 paraiškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokia pat

Tokia pat portretas
pornografija,kaip ir "geriausi darbdaviai". Visi zino,kokia ten vergija,bet vis "renka" vieni kitus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių