Vilniuje – atsisveikinimas su V. Šerėnu

  • Teksto dydis:

Pirmadienį ir antradienį Vytauto Šerėno talento gerbėjai, draugai, kolegos ir artimieji atsisveikina su penktadienį netikėtai mirusiu humoristu. 

Atsisveikinimas su V. Šerėnu vyksta Vilniaus laidojimo rūmuose Olandų g. 22, šeštoje salėje. Tarti „sudie“ „Dviračio žinių“ vedėjui bus galima ir pirmadienį, nuo 12 iki 20 valandos, ir antradienį, gegužės 14 dieną, nuo 10 iki 12 valandos.

Urna išnešama antradienį 12 valandą.

Mišios už V. Šerėną bus aukojamos pirmadienį, 19 val., Bernardinų bažnyčioje.

V. Šerėno laidotuvės vyks Antakalnio kapinėse.

Artimųjų pageidavimu velionį prašoma pagerbti keliais kukliais žiedais.

Pirmadienio popietę tarp paskutinį kartą „sudie“ tariančiųjų buvo ir V. Šerėno kolega Haroldas Mackevičius bei Rimas Šapkauskas, aktorius ir buvęs kultūros ministras Remigijus Vilkaitis, seimo narys Česlovas Juršėnas, žurnalistas Edmundas Jakilaitis, Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, Audrius Siaurusevičius, aktoriai Kristina Savickytė, Giedrius Arbačiauskas, Kęstutis Jakštas ir kiti.

Sunkiai žodžius renkantis V. Šerėno bendražygis H. Mackevičius patikino, kad „Dviračio žinių“ laidos ir toliau bus kuriamos.

Sustojo širdis

Primename, kad humoristas V. Šerėnas mirė penktadienio vakarą eidamas 60-uosius metus.

Jo bičiulio H. Mackevičiaus teigimu, V. Šerėnui širdis sustojo jo sodyboje.

M. Morkevičiaus/Eltos nuotr.

Netikėta žinomo vyro netektis sukrėtė daugelį tautiečių. Su humoristu, laidos „Dviračio žinios“ vedėju V. Šerėnu ilgus metus dirbę kolegos jam negailėjo gražių žodžių.

„Jeigu atvirai, tai labai skaudi ir netikėta žinia. Šiek tiek išmušė iš vėžių, taip netikėtai“, – BNS penktadienio vakarą sakė ilgametis V. Šerėno kolega Arūnas Valinskas.

Anot jo, su V. Šerėnu jam teko dirbti daugiau nei dešimt metų, nuo pat laidos „Dviračio šou“ kūrimo pradžios. Jis pabrėžė, kad V. Šerėnas buvo neeilinio talento žmogus. „Jis buvo paprastas vaikis iš Ignalinos, bet buvo apsigynęs daktaro disertaciją. Ko gero, jis iš visų humoristų turėjo netgi aukščiausią mokslinį laipsnį“, – teigė A. Valinskas.

„Baisu. Tai buvo labai netikėta. Jis buvo labai šiltas, labai charizmatiškas žmogus su triuškinančiai geru humoro jausmu“, – BNS sakė ir vieną iš „peliukų“ laidoje „Dviračio žinios“ įkūnijantis aktorius bei televizijos laidų vedėjas Algis Ramanauskas. „Darbas su juo buvo labai lengvas ir malonus“, – pridūrė humoristas.

R. Grizicko/Fotobanko nuotr.

„Padorus, ramus, inteligentas. Draugas. Vytas buvo laimingas žmogus, kaip ir mes visi su juo“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

V. Šerėnas gimė 1959 metais Ignalinos rajone, ilgą laiką vedė humoristinę laidą „Dviračio šou“ bei joje vaidino, yra sukūręs aibę laidos personažų.

2002 metais V. Šerėnas kaip nepriklausomas kandidatas kandidatavo į Lietuvos prezidentus. Rinkimuose humoristas surinko beveik 8 proc. rinkėjų balsų ir liko ketvirtas.

Su žmona Dalia žinomas vyras užaugino dvi dukras – Gintę ir Rytę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Ta nelaboji su dalgiu turbūt sumaišė adresa

Gail Thomas

Gail Thomas portretas
„Google“ už kiekvieną mėnesį už darbą internete sumokėjo nuo 18000 iki 25000 dolerių... Paskutinį mėnesį aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandų pper dieną. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradėti uždirbti internete, kaip ir aš... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

Romas

Romas portretas
Vytauto nepakeis jau niekas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių