Vilniečius į sodinukų mugę „Aš sodinu“ kviečia A. Amšiejus

  • Teksto dydis:

Ieškote idėjų, kaip rudenį papildyti ar atnaujinti savo kiemą ar sodybą? Tam puikia proga taps šį savaitgalį Vilniuje vyksianti sodinukų mugė „Aš sodinu“. Rugsėjo 20-21 dienomis prie prekybos centro „Banginis“, P. Lukšio g. 34 , rasite įvairiausių sodinukų, daigų, dekoratyvinių augalų, vaiskrūmių ir kt. Dvi dienas vyksiančioje mugėje patarimus dalins ir puikiai žinomi savo srityje žmonės: dr. Algirdas Amšiejus, Danguolė Lingienė ir kt.

Nuo vandens lelijų iki šilauogių sodinukų

Rugsėjo 20-21 dienomis prie prekybos centro „Banginis“ išsidėstys įvairiausi sodinukai, daugiametės gėlės, daigai, dekoratyviniai augalai, vaiskrūmiai ir t. t.

Šeštadienį nuo 10 iki 17 valandos ir sekmadienį nuo 10 iki 16 valandos vyksiančioje mugėje lauks vandens lelijos, šilauogių, aviečių, braškių, žemuogių, sausmedžių, spanguolių, vyšnių, trešnių, slyvų ir kitų vaiskrūmių sodinukai, vienmetės ir daugiametės lauko gėlės ir kt. Ruduo taip pat puikus laikotarpis pasirūpinti sodu ir daržu, tad lankytojai galės rasti viską, kas pravers planuoti darbus soduose, daržuose ir gėlynuose.

Lauks patyrę prekybininkai ir medelynai

Šeštadienį ir sekmadienį sodinukų mugėje „Aš sodinu“ lankytojų lauks dešimtys specialistų iš visos Lietuvos. Sodo, daržo bei kiemo aplinka bus pasirūpinta mūsų krašto sodininkų, daržininkų ir medelynų atstovų. Savo rankomis šias prekes užauginantys ūkininkai tikrai bus palankūs konsultacijų jūsų sodui ar daržui klausimais. Lankytojus pasitiks puikūs savo sričių žinovai – dr. A. Amšiejus, D. Lingienė ir kt.

Vilniaus gyventojai ir miesto svečiai kviečiami atvykti pasidžiaugti prekių įvairove ir įsigyti kažką, kas akis džiugins ateityje ir atnaujins jūsų kiemus ar sodus.

Norintys prekiauti savo sodinukais kviečiami registruotis festivus.lt. Papildoma informacija +370 67042441 arba el. paštu info@festivus.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andziejus

Andziejus portretas
O kada Masiuly Alygiju pasodins?

uuo

uuo portretas
uuo arabas krumais prekiauja...turbut pardavines krumynus kupranugariams serti...

re

re portretas
Sodinukus perku pas sodininką Vrublevskį, nesiblaškau pas nepažįstamus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių