Vilniaus vicemeru konservatoriai siūlo teisininką A. Grigonį

Vilniaus konservatoriai į trečiojo vicemero pareigas siūlo teisininką, advokatą Andrių Grigonį, jis bus atsakingas už miesto plėtrą, žemėtvarką, infrastruktūrą ir transportą.

Kaip BNS informavo meras Valdas Benkunskas, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) deleguojamo vicemero kandidatūra bus pristatyta trečiadienį savivaldybės tarybos posėdyje.

„Į šias pareigas TS-LKD deleguoja teisininką, advokatą Andrių Grigonį. Jeigu bus patvirtinta jo kandidatūra, naujasis vicemeras A. Grigonis, pagal koalicijos susitarimą, kuruos miesto plėtros, žemėtvarkos, infrastruktūros ir transporto klausimus“, – komentare BNS nurodė V. Benkunskas.

A. Grigonis bus jau trečiasis sostinės vicemeras. Šiuo metu jau dirba dvi vicemerės: TS-LKD deleguota už sveikatos, socialinių reikalų, naktinės ekonomikos ir kultūros klausimus atsakinga Simona Bieliūnė ir Laisvės partijos atstovė Donalda Meiželytė, jai paskirtos ikimokyklinio, bendrojo ir neformaliojo ugdymo sritys, jaunimo reikalai bei sporto ir sveikatinimo klausimai.

Vilniaus miesto savivaldybėje šią kadenciją iš viso dirbs keturi vicemerai – du deleguoti konservatorių frakcijos, du – Laisvės partijos. Pastaroji dėl antrojo vicemero žada apsispręsti vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių