Vilniaus rajone siūloma įdiegti įvairių nuolaidų suteiksiančią gyventojo kortelę

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajono savivaldybės taryba svarstys sukurti gyventojo kortelę, kuri suteiktų įvairių nuolaidų paslaugoms, prekėms, renginiams.

Pasiūlymą kartu pateikė Lietuvos Lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) ir Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos.

Tokios kortelės įgyvendinimas numatytas bendradarbiavimo sutartyje, kurią vasarą pasirašė Vilniaus rajono meras Robertas Duchnevičius ir frakcijų seniūnai.

Kaip teigiama savivaldybės pranešime, pagrindiniu privalumu įvardijama galimybė gyventojams pigiau lankytis kultūriniuose, sporto renginiuose, muziejuose ir kitose įstaigose, kurių steigėja yra Vilniaus rajono savivaldybė, taip pat pasinaudoti nuolaidomis edukacijoms, sporto ir kitoms veikloms.

Anot savivaldybės, įvairias nuolaidas kortelės turėtojams galės taikyti ir rajone veikiantis verslas.

„Bendradarbiauti kviečiamas ir čia veikiantis verslas. Tikimės, kad mūsų rajone veikiantis verslas taip pat pasiūlys gyventojams, turintiems kortelę ar programėlę, įvairių nuolaidų. Nuo maitinimo iki grožio paslaugų, nuo buities prekių iki automobilių priežiūros“, – pranešime cituojamas LLRA-KŠS frakcijos seniūnas Waldemaras Urbanas.

Kortele galėtų naudotis asmenys, gyvenamąją vietą deklaravę Vilniaus rajono savivaldybės teritorijoje.

Planuojama, kad projektui įgyvendinti būtų reikalinga apie 25 tūkst. eurų iš savivaldybės biudžeto.

Projektas toliau bus nagrinėjamas komitetuose, o galutinai dėl jo taryba balsuos kito posėdžio metu. Tiek LLRA-KŠS, tiek LSDP gyventojams skirtas korteles buvo įtraukusios į savo rinkimų programas. LLRA-KŠS taryboje iš 31 narių turi 18, socialdemokratai – 7.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kažkada jieškojau darbo ir pasirodo papuoliau pas tutaiša darbdavi tai pasakė tiesiai šviesiai litvinam puskai litva dajot rabtu ,taip kad tutaišyje nėra lietuvos piliečiai jie putino pasiuntiniai.

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Gal kas i snuki trinktels? Su nuolaida…

Vanagas

Vanagas portretas
Kada bus nukabinti visi lenkiški užrašai? Kas čia per saviveikla??? Gal Lenkijoj gyvenam?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių